Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 1884 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Klub (večno) samskih
OdgovorObjavljeno: 06 jul 2010, 22:33 
Odsoten

Se strinjam.
Primeri so osebno pogojeni.

Je pa ta tema (očitno) problematična in hkrati žalostna. Je namreč občečloveška. Sladko-grenka. Žal. Ali pa na srečo.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jul 2010, 08:44 
Odsoten

Kraj: Ljubljana
Opozorila: 7
Sotii napisal/-a:
Ivan Veliki napisal/-a:
Vendar me nisi dobro razumel/-a. Preberi prosim, kaj piše še naprej od tistih odebeljenih besed. Bo bolj jasno. :)

Sicer pa tako, kot sem že dejal:
Danes je tega vedno več in ta "nenormalnost" ni toliko posledica teh ljudi samih, ki tega še niso doživeli, temveč je "krivda" v razmerah, prepričanjih, navadah, ki v današnjem času to delajo za nek del populacije nedosegljivo.

Sem že na samem začetku v celoti prebral napisano. Ko praviš, da je za del populacije nedosegljivo, da bi se poljubljali, seksali itd, ter krivda v razmerah; si s temi razmerami mislil vzgojo (le en segment izmed mnogih možnih vzrokov) - npr. fant, ki so ga vzgojili, da mora biti do punc prijazen, bo vsakič potegnil krajšo, ker pač dekleta ne marajo prijaznih fantičev, pač pa tiste ki vedo kaj hočejo in si upajo punco pošlatat, zalizat ipd? Ter punce, ki so jo vzgojili v pridno punčko, ki se nikoli ne napije, ne hodi ven, in posledično se nobenemu fantu ne približa na manj kot pol metra (in obojim je skupno to, da se posledično kaj hitro zgodi, da so taki primerki pri 20+ letih povsem brez izkušenj)?

Kaj pa recimo tisti primeri, kot sem jaz, ki ne želijo sploh imeti karkšnekoli izkušnje na tem podroćju, sicer res, da jih zelo malo kak 1% oz. 2% naj bi jih pa imenovali aseksualci (aseksualnost). Drugače pa ne vem zakaj nebi bilo normalno, če pri 20+ nimaš izkušenj s tem.. Nekateri ne morejo, nekateri ne želijo..

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jul 2010, 09:42 
Odsoten

Kraj: Brežice
Depressed napisal/-a:
Kaj pa recimo tisti primeri, kot sem jaz, ki ne želijo sploh imeti karkšnekoli izkušnje na tem podroćju, sicer res, da jih zelo malo kak 1% oz. 2% naj bi jih pa imenovali aseksualci (aseksualnost). Drugače pa ne vem zakaj nebi bilo normalno, če pri 20+ nimaš izkušenj s tem.. Nekateri ne morejo, nekateri ne želijo..

Če gre za zavestno odločitev posameznika, da ne bo imel intimnih stikov, potem ni s tem nič narobe.
Na tej temi teče debata o tistih, ki si želijo intimnih stikov, vendar jim iz takšnih in drugačnih razlogov ne uspeva.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jul 2010, 15:57 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Maribor (celje)
Sotii napisal/-a:
Depressed napisal/-a:

Če gre za zavestno odločitev posameznika, da ne bo imel intimnih stikov, potem ni s tem nič narobe.
Na tej temi teče debata o tistih, ki si želijo intimnih stikov, vendar jim iz takšnih in drugačnih razlogov ne uspeva.

Pravjo da kdor išče, nikoli ne najde prave.
Prava ljubezen pride sama od seme. Samo odprta vrata moreš pustiti.
Tud sam imam negativno izkušnjo v ljubezni. Pa kaj remo dalje.
Vse ob svojem času.
:)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jul 2010, 20:22 
Odsoten

tedonjo napisal/-a:
Sotii napisal/-a:
Depressed napisal/-a:

Pravjo da kdor išče, nikoli ne najde prave.
Prava ljubezen pride sama od seme. Samo odprta vrata moreš pustiti.
Tud sam imam negativno izkušnjo v ljubezni. Pa kaj remo dalje.
Vse ob svojem času.
:)

Pusti te pravljice za otroke.. Ljubezen ne pride, če ti nočeš in ne narediš nič.. :mrgreen: Vsaj pri meni je nikoli ni bilo..

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jul 2010, 22:20 
Odsoten

Depressed napisal/-a:
Pusti te pravljice za otroke.. Ljubezen ne pride, če ti nočeš in ne narediš nič.

Ljubezen se zgodi, vendar če si vseskozi zaprt za 4 stenami, se bo bolj težko zgodila (čeprav sem jo jaz našel ravno tako, da sem visel pred računalnikom). Poznam eno punco, stara 22 let, pa baje še nikoli ni imela fanta...kar me niti ne čudi, saj cele dneve presedi pred knjigami, če jo vprašaš, ali bi šla na pijačo, sploh ne dojame da to pomeni povabilo na zmenek. :zid:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jul 2010, 23:03 
Odsoten

Ljubezen se zgodi. Ljubezen se tudi pridobi. Oboje. In še kaj tretjega ali četrtega. Odvisno od posameznika in okoliščine, pa tudi interesa dotičnega posameznika.
So pa v zvezi s tem težave. Njih je veliko. Predvsem za tisto pupulacijo sedanjega časa, ki bi se res zaslužila take ljubezni, pa jo relativno težko najde.
Te težave in razloge zanje ter tudi možne rešitve (morda) sem pa že podal v prejšnjih komentarjih.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jul 2010, 23:39 
Odsoten

Depressed napisal/-a:
Pusti te pravljice za otroke.. Ljubezen ne pride, če ti nočeš in ne narediš nič.. :mrgreen: Vsaj pri meni je nikoli ni bilo..

Podpis! Če sediš 24/7 pred knjigami ljubezen nima od kje priti :mrgreen:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 08 jul 2010, 08:31 
Odsoten

Sotii napisal/-a:
Depressed napisal/-a:
Pusti te pravljice za otroke.. Ljubezen ne pride, če ti nočeš in ne narediš nič.

Ljubezen se zgodi, vendar če si vseskozi zaprt za 4 stenami, se bo bolj težko zgodila (čeprav sem jo jaz našel ravno tako, da sem visel pred računalnikom). Poznam eno punco, stara 22 let, pa baje še nikoli ni imela fanta...kar me niti ne čudi, saj cele dneve presedi pred knjigami, če jo vprašaš, ali bi šla na pijačo, sploh ne dojame da to pomeni povabilo na zmenek. :zid:

Ali pa če je nočeš tudi ne pride.. To so same debilne tolažbe za tiste, ki jim ne gre u ljubezni.. Med njimi in mano je samo ta razlike, da pri meni naj kar pride ljubezen samo mene tam ne bo. :mrgreen:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 08 jul 2010, 08:37 
Odsoten

chv napisal/-a:
Podpis! Če sediš 24/7 pred knjigami ljubezen nima od kje priti :mrgreen:

Da razjasnimo; v tej temi je najti ljubezen mišljeno kot najti boljšo polovico. In ko se najde boljša polovica, s tem pride tudi ljubezen v duševnem smislu.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 09 jul 2010, 11:26 
Odsoten
Ustvarjalka mladi.net

Ivan Veliki napisal/-a:
Največji problem je, da dekleta v večini niso več iskrene, pač pa gledajo na koristi, takšne in drugačne, bodisi telesno-spolne bodisi v smeri zabave in norjenja sem ter tja bodisi finančno-materialne. Drugače povedano: ne da se jim delati in prevzeti odgovornosti. Sicer pa to na strašno žalost velja za večino sedanje mladine v Evropi. Fantje pa večinoma dekleta obravnavajo zgolj kot predmet, na katerih se jim bo potešilo poželenje in jih tako hitro zavrgli, nato pa šli iskat nov objekt potešitve in tako naprej v nedogled. Kot že rečeno je glavni problem v neiskrenosti, še bolj pa v nespontanosti. Spontanost in iskrenost pa zahtevata preprosto obnašanje, čisto naravno, brez kakršnekoli preračunljivosti. Dekleta so v današnji dobi v našem delu sveta bistveno bolj plehke kot bi bilo (glede na pretekla obdobja in na zdravo logiko) to normalno. Svojo plehkost pa odražajo tudi v izbiri svojega "fanta", ki jim je več ali manj podoben in začarani krog se sklene.

S tem se strinjam, vendar je na to treba gledati na splošno, ker je veliko fantov in deklet, ki niso taki. Treba se je vprašati, zakaj je prišlo do tega??? Če malo pogledamo hollywoodske filme, lahko vidimo, da uspešno širijo take gledanje na fante in punce. Povejte mi, obstaja sploh kakšen romantični film, kjer punce niso plehke in ne grejo že prvi dan, ko spoznajo fanta, z njim v posteljo!? in, obstaja kakšen mladinski film, ki prikazuje srednješolsko ali pa študentsko življenje v Ameriki, ki ne prikaže, da je punca za fante zgolj trofeja in da je pomembno zgolj to, da jo položi!? Če pa pogledamo še malo življenje slavnih (pa ni treba iti čez lužo, ampak lahko ostanemo kar v Sloveniji), potem sploh ni čudno, da beseda ljubezen danes pomeni zgolj seks oz. še to ne.

Moj brat pravi, da je punca, ki je seks bomba (mini krilo, velik dekolte ...) dobra samo za pogledat in nič več drugega. Tako je tudi fant, s popolno izklesanim telesom, dober samo za pogledat, ker, kaj čiš delati z njim, če se ne moreš z njim pogovarjati, mu zaupati in če cel dan visi samo v fitnesu? Kaj ti bo zunanja (pre)lepota, če ni notranje?

Dolga je cesta je brzela nikamor, brez konca. Tekla je skozi vasi in trge, čez ravnice in gore, prek kamnitih jalovin in travnikov, ki so poganjali iz kamenja, vendar jim ni pripadala in si nikoli ni nikjer odpočila.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 09 jul 2010, 18:07 
Odsoten

Kraj: rožna dolina
Ivan Veliki - tvoje besede so res velike :D odlično napisano :8):

Ivan Veliki napisal/-a:
Spolnost je zgolj sredstvo. Sredstvo za ustvarjanje novega življenja. To pa še ne pomeni, da ne nosi v sebi užitka ali veselja.[..]

Sicer si dal tisti vendar, ampak z definicijo se pa nikakor ne morem strinjati. Sam si spolnosti ne upam definirati zgolj kot sredstva za rojevanje novega življenja.

Citiram:
Tu gre za osebnostno nadpovprečno kvalitetne osebe, tako moške kot ženske, ki enostavno ne najdejo priložnosti in podpore okolice po sklepanju zvez. To ne pomeni, da ti ljudje svoje zveze ne morejo sklepati, ampak svojo "boljšo polovico" najdejo kasneje in teže. Lahko je pa tudi ne najdejo.

To je pa lep kompliment celemu klubu :D

Citiram:
Večina ljudi, ki ima danes v naših krajih težave s sklepanjem ali pridobivanjem svoje "boljše polovice" izhaja iz iskreno vernega krščanskega okolja, oziroma so te osebe same res verne.

Ma to res drži al govoriš iz glave? :)

Jaz bi vendarle še dodal, da tisti, ki si hitro dobijo punco, so verjetno na nek način socialno spretni. Po mojem se kljub vsemu pri pridobivanju punc ne vrti vseh okrog vere, etike in morale ter pogledov na življenje, ampak tudi okrog tega kako znaš z ljudmi/puncami.

Pomemben pa je tudi tvoj notranji svet. Kako si zadovoljen s samim sabo ali se bojiš imeti fanta/punco ali slučajno misliš, da je/ga nisi vreden/-na.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 09 jul 2010, 18:10 
Odsoten

Ivan Veliki napisal/-a:
Druga zadeva je obnašanja po sistemu "tak sem, ne bom se spreminjal, sprejmi me takšnega, kakršen sem." Če se oseba ne pretvarja, je to vedno na dolgi rok dobro.

Jah in tak fant npr. si želi imeti popolno punco. :P :lol:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 09 jul 2010, 19:16 
Odsoten

idealist napisal/-a:
Jaz bi vendarle še dodal, da tisti, ki si hitro dobijo punco, so verjetno na nek način socialno spretni. Po mojem se kljub vsemu pri pridobivanju punc ne vrti vseh okrog vere, etike in morale ter pogledov na življenje, ampak tudi okrog tega kako znaš z ljudmi/puncami.

Podpis. Menim, da je to najmanj 90% pomena za kako biti uspešen pri osvajanju.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 09 jul 2010, 20:35 
Odsoten

Nehaj se smiliti sam sebi. Če je takoj kemija, pol zgornje napisano neha veljati :D

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 09 jul 2010, 21:05 
Odsoten

idealist napisal/-a:
Nehaj se smiliti sam sebi.

Komu je to namenjeno? :?:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 12 jul 2010, 13:42 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Maribor (celje)
Mislim, da bi v temu NEHAJ SE SMILIT SAMEMU SEBI lahko vsak prepoznal svoje lastne napake. Vsaka ljubezen in vsako dekle je poglavje zase! Enako velja tudi za nas pobe! Različni smo si! In vsak je zase unikat!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 12 jul 2010, 16:38 
Odsoten
Moderator
Uporabniški avatar

Kraj: Kal (pri Pivki ki je pri Postojni)
idealist napisal/-a:
Ivan Veliki napisal/-a:
Druga zadeva je obnašanja po sistemu "tak sem, ne bom se spreminjal, sprejmi me takšnega, kakršen sem." Če se oseba ne pretvarja, je to vedno na dolgi rok dobro.

haha :D nobena ženska ni popolna, čisto nobeeenaaa :8):

You give love a bad name!

Heavy Metal is the LAW!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 13 jul 2010, 10:41 
Odsoten

|metalc| napisal/-a:
idealist napisal/-a:
Ivan Veliki napisal/-a:

haha :D nobena ženska ni popolna, čisto nobeeenaaa :8):

Seveda, da ni nobena popolna.. Delimo jih na slabe in še slabše..

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 13 jul 2010, 14:43 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: česa?
Seveda bi me lahko trdile isto za vas. Ampak se mi zdi brezveze kregat o takih rečeh, ki ne bodo pripeljale nikamor. Itak nihče ni popoln. Oziroma mogoče je, ampak le za določeno osebo. Itak si pod besedo 'popolnost' vsak predstavlja druge reči. Za nekoga je popolna oseba taka, ki ne kadi, izvrstno smuča, je živahna, vedno pripravljena na nove izzive, po možnosti pa ima še ogromno denarja in blond lase. Za koga drugega pa je popolna oseba mirna, umetniška duša, ki je nora na živali al pa kej tazga. Jah, popolnosti se ne da kar tako opredeliti...

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 26 jul 2010, 23:48 
Odsoten

Popolnosti se ne da opredeliti, ker je pri ljudeh ni. Je namreč lastna le Bogu. Njega pa je tudi težko opredeliti. :D

Sicer pa menim, da ta del foruma ni namenjen temu, da bi govorili o tem, kakšni naj bi bili (bodoči) partnerji, fantje, dekleta, ljubimci, zakonski pari itd., marveč je to skupek nekega jamranja, ki pa je več ali manj upravičeno in še kako realno otipljivo.
Težave s "pridobivanjem" t.i. boljše polovice pri starejši mladini (od 19 do 27 let) lahko vodijo do dolgoročnih nezadovoljstev in življenjske grenkobe. Če pa vzamemo v obzir, da je zveza med moškim in žensko še kako naravna in s tem skoraj nujna, pa je slika še nekoliko "hujša." Če obenem pomislimo na razširjeno gnilobo sodobnega sveta, ki se tudi kaže pri sklepanju takih zvez, je zadeva še dodatno začinjena s tesnobo in jamranje je še večje.
Rešitev obstaja, a je zmuzljiva in pri vsakem človeku različna.
Kot sem že nekoč zapisal:

Ivan Veliki napisal/-a:

No, sedaj pa naj podam neko rešitev ali bolje rečeno misel o teoretični rešitvi take zagate (le poskus, ne pa tudi dejansko unovčljiv nasvet), da se ne bo le jamralo:

Prva lastnost takih, ki jih tare ta težava je ta, da ne odnehajo, da se ne predajajo malodušju, da vztrajajo in da upajo ter da se zupajo v Božjo previdnost.
Tretje pa je takorekoč "javna skrivnost". Šlo naj bi za določene študentske skupine katoliškega kova, ki uradno zastopajo poživitev verskega življenja študentske mladine, dejansko pa so to mesta, kjer se nabiraji fantje in dekleta za zvezo. In tudi bodoče zakonske zveze izidejo iz tega kroga. Podrobnosti pa ne poznam (oz. le nekatere).
Četrtič: treba je stopiti družbo, med ljudi, takorekoč "hoditi ven." Dekle sama namreč ne pride do fanta in obratno. Treba je biti tam, kjer je potencialnega plena veliko. Sicer se pa tu pojavi problem, kje so taka mesta in predvsem to, kje so taka KVALITETNA mesta. Kvalitete v družbi ali zabavi pa je malo (spet smo pri zgornjih komentarjih, ki se tičejo sedanjega slabega stanja).
Petič: lahko se ob neuspehih in nerodnostih začne razmišljati v smeri proč od običajnega družinsko-zakonskega življenja, oz. še prej sklepanju zvez fant-dekle. Lahko so ta razočaranja Božji signal, da te/nas Bog kliče bliže k sebi in da je morda čas za duhovništvo ali redovništvo. Nič ni namreč naključno. In Božja znamenja so pogosta v naših življenjih, le videti jih je treba. Sporočajo lahko zelo različne zadeve, a ena izmed možnih je zagotovo tudi ta klic ali namig o opustitvi običajnega, naravnega načina življenja in nujnost po prehodu v neko višjo in globljo sfero (duhovništvo, redovništvo, laični celibat v večjo služenje Bogu).

So pa ti nasveti zgolj in žal le moje osebno mnenje, tako da "reševati" žal tu ne znam. :(

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 jul 2010, 07:04 
Odsoten

Ivan Veliki napisal/-a:
Težave s "pridobivanjem" t.i. boljše polovice pri starejši mladini (od 19 do 27 let) lahko vodijo do dolgoročnih nezadovoljstev in življenjske grenkobe. Če pa vzamemo v obzir, da je zveza med moškim in žensko še kako naravna in s tem skoraj nujna, pa je slika še nekoliko "hujša."

Je to tvoje osebno mnenje, ali pa se ti zdi da je temu dejansko tako? Praviš, da lahko neprostovoljna samskost pripelje do nezadovoljstva; se ti zdi, da imajo lahko tisti, ki so pri teh letih samski, potem kasneje ali pa že sedaj težave (splošno nezadovoljstvo, slaba volja, frustracije itd)?

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 jul 2010, 16:56 
Odsoten

Da, drži. Pravim prav tako. :)

Pri teh težavah sem mislil na to, da v kolikor v tem obdobju (19-27 let) ni bila dosežena zveza med moškim in žensko, je tudi zelo malo verjetno, da se bo to zgodilo kasneje. Od tod pa sledi, da ta samskost postane permanentna. To pa vodi v nezadovoljstva ali kot si ti dejal, frustracije.

Težave se pojavljajo že v tem obdobju (19-27), ko te zveze (še) ni. Če se zveza v tem času zgodi, je stvar nekako "urejena." Tudi če potem razpade, ni nobenega strahu ali negotovosti, da se nova zveza ne bo pojavila. Namreč: zgodila se je izkušnja, prebil se je led, zato dalje gre vse lažje.
Če pa je to obdobje prazno (z vidika "ljubezenskih zvez"), pa ponavadi življenje ostane s tega vidika prazno še naprej.

To nam da vedeti že konkreten življenski primer, ki je nekoliko vulgaren, je pa zato še bolj konkreten:
"Kateri osebek pa je dobil svoje prvo dekle pri denimo 30-ih? Skoraj nihče. Taka oseba je socialni kreten in prav groteskno komično je, če do tega pride. To pa zato, ker je tako neverjetno in čudno."

Na žalost je tako in ta trend se povečuje. Za del populacije (ki pa ni tako zelo majhna!) so zveze fant-dekle ali mož-žena skoraj nemogoče in to zaradi razlogov, ki sem jih predstavil že v mnogih prejšnjih komentarjih, pa tudi ostali sopisniki navajajo skoraj iste ovire.
Ravno v tem je ta tragika, o kateri tukaj teče beseda, oziroma (upravičeno) tarnanje.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 jul 2010, 17:09 
Odsoten
Ustvarjalka mladi.net
Uporabniški avatar

Kraj: Valinor
Uh joj ... jest pa nevem če bi se strinjala s tem ... mislim, da lih tok hudo pa ni ... čist odvisno, kakšen je ta človek, v kakšni družbi se vrti ... nevem no, upam, da ne drži, no =P Jest se zaenkrat nič tko grozno ne počutim, kokr ti opisuješ ... Je pa možno, da sm narobe zastopila, kdo bi vedu ... Ampak poznam ljudi, ki so mogoč že izven te tvoje starostne meje, pa so samski, ampak jim nič ne fali ... Tko da, nevem ...

http://www.zaveza.si/

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 jul 2010, 18:03 
Odsoten

Sonček napisal/-a:
Ampak poznam ljudi, ki so mogoč že izven te tvoje starostne meje, pa so samski, ampak jim nič ne fali ... Tko da, nevem ...

In a so ti ljudje že kdaj bili v zvezi, pa jim je le-ta iz takih ali drugačnih razlogov propadla pa so sedaj samski, ali so med tistimi, ki se pripadniku nasprotnega spola niso nikoli v življenju "približali" na manj kot pol metra?

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 jul 2010, 18:31 
Odsoten

Da, tako. Ravno tako.
Prav to sem imel prej v mislih.
To drugo kategorijo!
Lepo si zadel/-a, Sotii.

Jah, Sonček...Jaz tudi upam, da ni tako hudo, vendar realno gledano mislim, da je kar hudo, če spada nekdo v to drugo kategorijo (kot sem že sam prej dejal in kar je Sotii povzel/-a).

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 jul 2010, 21:33 
Odsoten

Ivan Veliki, kdo si ti? Duhovnik, psiholog, sociolog :?:

Ni tako hudo biti samski, ko se enkrat navadiš. Tudi za okolico je vse bolj sprejemljivo, zlasti pa v mestih. Najtežje se je še navaditi. Lahko je tudi problem, da imaš sčasoma čedalje manj družbe, ker so prijatelji, kolegi takrat, ko bi si ti želel njihove družbe z ženami in otroci. Ampak, če tako življenje sprejmeš in se nekak navadiš, zna biti OK. To seveda ne pomeni, da nisi odprt za novo zvezo. Morda pa kdaj pride, če ne, bo pa tudi fajn. :)

Vi pa raje držte pesti al pa molte ju3 zame :8): :oops: :P

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 jul 2010, 22:24 
Odsoten
Ustvarjalka mladi.net
Uporabniški avatar

Kraj: Valinor
Sotii napisal/-a:
Sonček napisal/-a:
Ampak poznam ljudi, ki so mogoč že izven te tvoje starostne meje, pa so samski, ampak jim nič ne fali ... Tko da, nevem ...

In a so ti ljudje že kdaj bili v zvezi, pa jim je le-ta iz takih ali drugačnih razlogov propadla pa so sedaj samski, ali so med tistimi, ki se pripadniku nasprotnega spola niso nikoli v življenju "približali" na manj kot pol metra?

nekam vmes, med te dve kategoriji, bi dala tiste moje znance ... =P

http://www.zaveza.si/

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 05 avg 2010, 18:25 
Odsoten

Js tut sama :D
Njbol je da daš stvar v Božje roke :rozica: (vedno znova te preseneti), nimaš se kej "sekirat", konec koncev ti nemorš nobenga prpravt do tega naj bo zaljubljen vate, al pa se sam neki silt če nisi prpravljen itn.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 05 avg 2010, 21:29 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Daljna okolica Celja
M a r i j a napisal/-a:
Js tut sama :D
Njbol je da daš stvar v Božje roke :rozica: (vedno znova te preseneti), nimaš se kej "sekirat", konec koncev ti nemorš nobenga prpravt do tega naj bo zaljubljen vate, al pa se sam neki silt če nisi prpravljen itn.

Se popolnoma strinjam!
Sam sem tudi že nekaj časa samski, pa mi nič ne manjka in se ne sekiram zaradi tega. Sicer pa, življenje itak ni večno. Zemeljsko seveda.

Ajde, uživajte! :D

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 1884 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: Yahoo [Bot] in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: