Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 725 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: iscem note, pesem...
OdgovorObjavljeno: 24 jul 2010, 06:56 
Odsoten
Moderatorka
Uporabniški avatar

Note sem poslala na mail.
Sem našla posnetek pesmi http://www.mojvideo.com/video-petje-na- ... 809a02c03c

Ja, pesem ima lepo besedilo in lepo melodijo, vendar ni tipično poročna pesem. Po vsebini paše na začetek maše, vendar pa se na poročni maši verjetno pričakuje, da se bo pelo o ljubezni med dvema človekoma. Kaj pa Visoka pesem (Dolgo sem iskala njega, ki ga ljubi srce)? Ok, roko na srce: tudi ta pesem ne izpoveduje romantične ljubezni med moškim in žensko, a je vseeno bolj dvoumna kot Nihče ne ljubi. :) Ne vem, no, glede tega kompliciram: poročna maša je še vedno in v prvi vrsti maša, se pravi, da nekak notri ne moreš stlačiti tipičnih ljubezenskih pesmi.

Aja, kaj to pojete sami fantje/moški, al je mešani zbor/vokalna zasedba? Katere pesmi pa že mate v repertoarju?

Na vrh

Naslov prispevka: iscem note, pesem...
OdgovorObjavljeno: 02 avg 2010, 17:32 
Odsoten

živijo. videla sem da za pesem bodi tu (in čuj zdaj z menoj) obstajajo Taizéjske note za spremljavo z violino, flavto. Rabim samo za ta komad in nebi kupovala zbirke. Mi lahko mogoče kdo skenira in pošlje?

lp,

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 05 sep 2010, 19:03 
Odsoten

Vem, da so že vsaj trije spraševali po notah od pesmi Lučka. Res bi bila zelo hvaležna, če bi jih kdo poslal tudi meni. Prosim! :)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 06 sep 2010, 17:41 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: tu in tam..
Sanidej8 napisal/-a:
Vem, da so že vsaj trije spraševali po notah od pesmi Lučka. Res bi bila zelo hvaležna, če bi jih kdo poslal tudi meni. Prosim! :)

Kot prvo povej katero lučko imaš v mislih.. to je zelo pomembno. če je to pesem ''poglej to lučko'' ki jo je napisala Janja Kolar in je skavtska ti žal ne morem pomagati. V primeru pa da se gre za pesem lučka (si solza v očeh avtorica besedila in glasbe Lidija Kodrič) se pa tule na forumu obrni na afrodito. Ali pa mi po zs posreduj svoj mail pa ti note pošljem v priponki.. imam tudi sprintane..

lp

da bi se srečala a ne videla..

šoja

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 sep 2010, 10:59 
Odsoten

za Lučko od Lidije povej mail, pa ti jo pošljem saj jo že imam v pdf obliki.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 725 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 21, 22, 23, 24, 25

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: