Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Nimam Facebooka!
OdgovorObjavljeno: 06 jan 2010, 22:33 
Odsoten
Uporabniški avatar

Še kdo nima fejsbuka? Zakaj ne?
Ostala večina: Vam res pomaga ohranjati stike in kaj je pri fejsbuku še posebej fajnega?

Na vrh

Naslov prispevka: Re: Nimam Facebooka!
OdgovorObjavljeno: 06 jan 2010, 23:59 
Odsoten
Ustvarjalec mladi.net
Uporabniški avatar

Jap, pomaga. Precej je bivših sošolcev in drugih oseb, s katerimi smo se včasih tako ali drugače družili, pa so se kasneje naše poti razšle in zdaj vsaj na FB vidim, kaj se s kom dogaja, ko pa imam interes, pa se, lahko prek FB-ja, dogovorim za osebno srečanje.

Drugače pa je fajn za pogledat kake slikce, pa tudi marsikaj zanimive spoznaš o svojih prijateljih.

Skratka, s FB je podobno kot še z marsičem - če ga uporabljaš "po pameti", je lahko precej fajn, če pa nimaš mere, pa...

Me pa seveda ne moti, če kdo nima FB - vsak zase najbolje ve, kaj mu paše. :)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jan 2010, 10:05 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Celje - Tržič - ....
Ja men pomaga FB ohranjati stike z ljudmi, ki se nismo že videli vrsto let in za mene se vedn tm najde kej zanimivega. Zto ga pa uporabljam, kr mi je cool tut ko lehk marsikaj zveš od drugih česar js sama ne vem. :D

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jan 2010, 12:15 
Odsoten
Ustvarjalka mladi.net
Uporabniški avatar

Kraj: Valinor
Ja, če maš več kot pol žlahte na drugi strani oceana, je FB prou fajn XD .

http://www.zaveza.si/

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jan 2010, 12:23 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: okolica Medvod
Prešeren napisal/-a:
Še kdo nima fejsbuka? Zakaj ne?
Ostala večina: Vam res pomaga ohranjati stike in kaj je pri fejsbuku še posebej fajnega?

Meni je dobro, ker lahko najdem ljudi, ki jih sicer ne bi mogel več najti. In sem tako znova navezal nekatere stike.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jan 2010, 14:39 
Odsoten
Moderatorka

Poleg ostalega, kar ste že ostali našteli .... fb mi je fajn tudi zaradi datumov rojstnih dni, pa zaradi možnosti pošiljanja vabil na dogodke, pa ...

Nekateri na fb-ju preživijo res preveč časa. Sploh mi ni všeč obveščanje vseh prijateljev o tem, kdaj se kdo tušira, koliko ur ima še do konca pouka ... Se mi zdi, da se da v status napisat še marsikaj drugega.

Nekako razumem tiste, ki nočejo imet fb-ja. Ni mi pa všeč, ker nekateri fb kritizirajo brez, da bi ga poznali ...popolnoma neutemeljeno.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jan 2010, 16:14 
Odsoten

Kraj: Ljubljana
Ojla!
Jst tud nimam Facebooka. In mi nič ne manjka :mrgreen:
Majo pa ostali večje probleme s tem, ker ga nimam, češ "joj, kok si ti čudna" :wink:
Drugače pa, kot je že nekdo zgori napisu, Fb ni nič slabega, če ga zmerno uporabljaš.
Se mi pa zdi, da že tako ali tako (pre)več časa preživim na internetu, če bi mela FB, bi ga še več. To je v bistvu poglaviten razlog, da si ga nism nrdila.
LP :wink:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 jan 2010, 23:18 
Odsoten
Ustvarjalka mladi.net

jst tudi nimam facebooka in si ga tudi ne nameravam narediti. nisem preveč pristašica takih zadev. če bi rada koga videla, ga preprosto pokličem ali pa mu pišem sms. zdi se mi brez zveze, da se potem samo tipkaš po fb in gledaš njegove slike in komentarje in si tako zelo na tekočem, kaj se dogaja s tvojim prijateljem. po pravici povedano, me niti ne zanima, dovolj je tisto, kar mi on pove.

Dolga je cesta je brzela nikamor, brez konca. Tekla je skozi vasi in trge, čez ravnice in gore, prek kamnitih jalovin in travnikov, ki so poganjali iz kamenja, vendar jim ni pripadala in si nikoli ni nikjer odpočila.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 18 jan 2010, 22:27 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: okolica Domžal
Ha ha, jaz ga tudi nimam. Samo, da jaz imam čist en oseben razlog. Ena prijateljica mi ga je spljuvala in kok da ni v redu in to, kakršno mnenje sem o njem imela tudi sama. Nekega lepega dne pa na mejl od nje (!) dobim vabilo, naj se pridružim... Mene bi skor kap, in od takrat se mi je še 100x bolj zagravžal. Zanimivo, kako lahko eni takile dogodki popolnoma spremenijo, dobesedno tek zgodovine. Pa četudi samo osebne :mrgreen:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 18 jan 2010, 23:15 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: okolica Medvod
Jaz ga sicer imam, nimam pa kakšnega posebnega mnenja o tem. Mi pomaga pač, da sem našel nekaj izgubljenih oseb. Mi gre pa, priznam, na živce to, da nekateri (nezavedno?) pokažejo, da so nekaj več, ker ga nimajo. Podobno kot tisti, ki se imajo za nekaj več, ker ga imajo. ;)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jan 2010, 18:50 
Odsoten
Uporabniški avatar

Meni je fajn, ker sem sklenila že dosti "biznisa" prek njega.
In našla "izgubljene" ljudi.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 02 feb 2010, 00:13 
Odsoten
Ustvarjalka mladi.net
Uporabniški avatar

Kraj: Primorska
Še ena, ki nima facebooka :) Sicer ga nobenemu ne branim, je lahko prav fajn zadevica, če - ponavljam za drugimi - ga uporabljaš zmerno, ne pa da tičiš na njem ure in ure :D
Ne uporabljam ga zato, ker ga preprosto ne potrebujem - za rojstne dni imam koledar, za ljudi, s katerimi se hočem dobiti in poklepetati z njimi, telefonsko številko/poštni naslov, kaj več pa ne rabim ... Če bi se hotela "ponovno spoznati" s kom ... kaj pa vem, po vsej verjetnosti bi že prej ohranila stike, če bi čutila, da bomo vsi veseli hodili okoli po mestu :) In za kakšne fajn čenče pa že zveš :D :D :twisted:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 feb 2010, 22:33 
Odsoten
Uporabniški avatar

Jaz ga tudi nimam. Ker se mi preprosto ne da ves čas obnavljati svoj profil oziroma za to nimam časa. Če bi že imela kaj podobnega, bi si verjetno raje ustvarila profil na LinkedIn, ki je mišljen bolj za profesionalne namene (kadri, delodajalci ipd., tj., "mreženje").

Se mi pa zdi, da ljudje vse preveč zlahka jemljejo svoje "proste objave" na FB oziroma tudi splošno na internetu. Objavljeno tudi po brisanju ne bo nujno za večno izginilo z neta, ampak bi lahko v prihodnosti kdorkoli (vključno s potencialnimi delodajalci) lahko prišel do informacij, kaj si kdaj kaj izjavil in kako si "ga kdaj sral."

and dreaming i'm alive

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 08 feb 2010, 00:25 
Odsoten

Tudi jaz nimam profila na facebooku.Ne nasprotujem tistim,ki ga imajo,meni osebno več pomeni pristen stik s prijatelji,druženje,zabava...me pa zanima koliko časa povprečno dnevno namenijo za to?

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 09 feb 2010, 00:01 
Odsoten
Ustvarjalec mladi.net
Uporabniški avatar

Ronika 69 napisal/-a:
Ne nasprotujem tistim,ki ga imajo,meni osebno več pomeni pristen stik s prijatelji,druženje,zabava...me pa zanima koliko časa povprečno dnevno namenijo za to?

To se sliši skoraj kot "nimam nič proti tistim, ki se ukvarjajo s športom, ampak meni več pomeni, da klepetam s prijatelji. Sem prepričan, da vleiki večini uporabnikov FB ravno tako več pomenijo pristni stiki s prijatelji, druženje in zabava. Ne gre za nadomestek - prej za dodatek.

Koliko časa dnevno namenim za FB? Ne veliko - FB uporabljam pač v času, ki ga itak preživim za računalnikom.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 14 feb 2010, 18:59 
Odsoten

Moje mnenje; če nimaš FB, ne obstajaš ter nimaš za burek niti za kebab. Sem poskusil spet priti v stik z dvema puncama izpred nekaj let, pa če se na glavo postavim, ju ne najdem - nimata ne FB, ne objavljene telefonske št. v imeniku, ne Netloga, še v MSN imeniku ju nisem našel. :?

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za: