Andreja Jereb | petek, 01 junij 2007

Dijakinja želi informacije o tem, če bo glede na situacijo, v kakršni je, dolžna vrniti štipendijo, ki jo je prejemala v letih rednega šolanja, in če bo kot izredna dijakinja upravičena do prejemanja republiške štipendije.

Pozdravljeni!

V šolskem letu 2000/2001 sem prejemala republiško štipendijo. Ker letnika nisem naredila, so mi jo zamrznili, naslednje leto sem se izpisala, lani pa so mi poslali, da sem moram javiti na razgovor. Zaradi zmede okoli selitve in menjave naslova mi je ta rok propadel (prepozno sem dobila pošto), zdaj pa sem po 6 letih končno dokončala šolo (izredno), pa me zanimata dve stvari:

Prvič: Ali moram vseeno vrniti štipendijo?
Drugič: Ker se bom vpisala naprej (končala sem poklicno šolo) na ekonomista, in sicer izredno … ali sem kot izredni DIJAK upravičena do republiške štipendije? (Finančne razmere v naši družini niso najboljše.)

Že vnaprej hvala in lep pozdrav,

Kristina


Pozdravljena, Kristina!

Vse v zvezi z republiško štipendijo se pozanimaj direktno pri tistem, ki ti štipendijo daje. Predlagam ti, da najdeš enega tistih obrazcev, najdeš kakšno ime in pokličeš prav tisto osebo, saj verjetno tvoj primer najbolje pozna. Povej ji to, kar si napisala tu, in držim pesti, da ti bodo šli na roke in ti finančno pomagali. Če ti ne bo uspelo, se še oglasi in bova
iskali druge rešitve, prav?

Vse dobro, Andreja Jereb

 

Zadnja sprememba: torek, 30 november 1999
(0 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 2643-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti