Andreja Jereb | torek, 01 maj 2007

Tamy je poslušala željo svojega fanta in mu pustila oditi. Zdaj želi sprejeti to dogajanje in ustrezno predelati, kar je iz tri leta trajajoče zveze prejela.

Živjo.

Znašla sem se pred dejstvom, da moram sprejeti, da se je končala moja triletna zveza. Čeprav sem kar mlada vstopila v zvezo, je bilo to nekaj najlepšega v mojem življenju. Fant je bil zelo dober do mene, včasih celo preveč, kar pa seveda ne pomeni, da tudi jaz nisem bila do njega.

Enkrat se je že zgodilo, da zaradi prepirov ni vzdržal in rekel, da rabi čas in da zaenkrat ne more nadaljevati, a je po dobrem tednu ugotovil, da je naredil veliko napako in se je želel vrniti nazaj, kar se je čez nekaj časa tudi zgodilo. Od takrat se je spet zelo trudil, seveda so bili boljši in slabši trenutki, a bila sem zadovoljna.

Zdaj pa je zopet prišel v situacijo, ko pravi, da je čisto čuden zadnje čase in da mora sam s seboj razčistiti. Želi, da grem naprej, saj on trenutno ne ve več, kaj si želi. Sedaj se je zelo vrgel v delo, to delo pa je hkrati tudi hobi – slikanje. Zelo je dober človek, zato mi je še težje vse to sprejeti, čeprav se dobro zavedam, da je to potrebno. Hvala za odgovor …

Tamy


Pozdravljena, Tamy!

Hvala ti za tvoje pismo. Razočarano, presenečeno in izgubljeno se počutiš, ko se je tako od tebe oddaljil tvoj fant. Kot zrelo dekle si se odločila reagirati edino pravilno - mu pustiti oditi, če si je sam tako želel. In kaj sedaj? Ne veš, ali ga še čakaš, se bo morda premislil in se vrnil (kot je že storil), ali je to njegovo dejanje dokončno.

Če se je toliko posvetil njegovemu delu, je prav, da si ta čas vzame, zato je vse ostalo očitno opustil. Tudi vajino zvezo. Prav, pusti ga, saj veš, da je v svojem delu resnično srečen. Sam si je to izbral in te prosil za prekinitev zveze. Verjamem te, da te boli, vendar če ga imaš resnično rada, mu moraš pustiti oditi tja, kamor ga kliče njegovo srce. In kaj sedaj lahko
narediš ti? Daj si nekaj časa vzeti zase, da premisliš vajino zvezo, kaj si v njej doživljala kot dobro, zate pozitivno, česa si se v tem času naučila o sebi, o moških, o življenju, kakšne napake si delala in si jih sklenila v prihodnje opustiti in kakšen je bil tvoj fant, kaj ti je bilo na njemu najbolj všeč, kaj te je najbolj motilo, kateri so bili vajini najlepši skupni trenutki in kateri trenutki razhajanje ali trenutki, ki so bila nekakšna križišča na vajini poti. Ko si boš odgovorila na vsa ta vprašanja, boš dobila marsikateri odgovor v zvezi z iskanjem svojega pravega partnerja. Ko se boš počutila dovolj pripravljeno za ta korak, boš obogatena z novo
izkušnjo in veliko potrebnimi odgovori lažje iskala zase kar najbolj idealnega partnerja. Tistega, ki mu boš ti pomenila največ na tem svetu in si bo ob službi z veseljem vzel kar največ časa za vajino skupno druženje.

Andreja Jereb

 

Zadnja sprememba: torek, 30 november 1999
(0 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 4734-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti