Andreja Jereb | petek, 13 april 2007

Študentka je zaradi neuspeha na maturitetnem tečaju dobila poziv na razgovor zaradi vračanja republiške štipendije. Bo prejeto pomoč morala vrniti kljub temu, da je vpisana v 1. letnik visoke šole?

V šolskem letu 2005/2006 sem po zaključeni srednji šoli obiskovala program maturitetnega tečaja. Tekom izobraževanja sem prejemala  republiško štipendijo. Ker pa maturitetnega    tečaja nisem uspešno končala, sem sedaj dobila poziv na razgovor zaradi vračanja republiške štipendije. Zanima me, če bom morala štipendijo vračati kljub temu, da sem se nato v šolskem letu 2006/2007 vpisala v 1. letnik visoke šole in imam sedaj status študenta. Hvala za vaš odgovor!

Rožica


Pozdravljena!

Predlagam ti, da kar počakaš na razgovor ter tam vprašaš tole vprašanje. Za leto, ko do štipendije nisi bila upravičena, sklepam, da je nisi prejemala, sicer pa bi bilo logično, da jo vračaš za to leto. Če pa je v resnici tako, ne vem, ker se s štipendijami ne ukvarjam. Lahko pa pred razgovorom pokličeš in vprašaš. Tako boš že prej se lahko pripravila na razgovor. Upam, da se bo zate kar najbolj uspešno izteklo.

Andreja Jereb

 

Zadnja sprememba: torek, 30 november 1999
(0 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 2845-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti