Andreja Jereb | nedelja, 14 januar 2007

Reba se v prebolevanje nekega odnosa srečuje še z vprašanjem, kako priti do zadovoljstva s samim seboj. Od kod črpati moč za začetek poti naprej?

Kako biti zadovoljna sama s seboj in kako preboleti neko osebo? Kako biti močna oz. od kod črpati moč??

Reba


Pozdravljena, Reba!

Hvala za tvoje vprašanje, vendar si za konkretnejši odgovor napisala precej premalo podatkov, tako da na obe tvoji vprašanji odgovarjam le posredno.

S seboj boš zadovoljna, ko si boš zastavila različno velike cilje in jih zmogla uresničiti, ko boš spoznavala svoje številne talente in opazila, kako radi te imajo ljudje okoli tebe prav takšno kot si. Seveda je dolga pot do trenutka, ko se pogledaš v ogledalo, se nasmehneš podobi v njej in ji rečeš: 'Rada te imam. Vesela sem, da živim.'

Ljubezen in s tem navezanost na neko osebo je nekaj normalnega, vendar pridejo trenutki, ko odnos mine in takrat je edino prav se zahvaliti osebi za čudovite skupaj preživete trenutke ter ji zaželeti vse najboljše v življenju. Seveda predvsem tvoj čustveni svet zahteva nekaj časa za to, da preboliš ugasla čustva, vendar se zavedaj, da je pred teboj še vse življenje in prav je, da ga preživiš kar najbolj srečno. Življenje je čas, ki ga zaznamujejo srečni in žalostni trenutki, pa tudi več ali manj preizkušenj. Naj ti le-te ne predstavljajo grožnje, temveč v njih glej priložnost, da narediš korak naprej, četudi od tebe zahtevajo žrtev. Zberi ves svoj pogum,
dvigni glavo, samo poglej, kako krasno dekle si in se postavi zopet na svoje noge. Pusti preteklost in se znova oziraj po prihodnosti, vendar ne pozabi, da je najpomembnejši sedanji trenutek, ki se ga trudi nenehno živeti v polnosti, tako da boš srečna.

Vedi, da nas je veliko ob tebi, ki ta trenutek mislimo nate in ti želimo vse najboljše,

Andreja Jereb

 

 

 

Zadnja sprememba: torek, 30 november 1999
(0 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 2847-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti