Andreja Jereb | četrtek, 04 januar 2007

Maturantka dela seminarsko nalogo iz psihologije in se v iskanju literature ter informacij o stališčih mladih do zakona in družine obrača na našo psihologinjo.

Lep pozdrav!

Sama nimam ravno težave, imam pa vprašanje. Sem maturantka in pri psihologiji delam seminarsko nalogo z naslovom Stališča in pričakovanja mladostnikov do zakona in družine. Zanima me, kje bi še lahko dobila kakšne informacije, na koga naj se obrnem, knjige, strokovnjaki, ...

Se mogoče tudi vi srečujete s to tematiko in bi mi mogoče lahko kaj povedali o tem?

Tamariska


Pozdravljena!

Najprej ti želim vse najboljše v novem letu, predvsem to, da ti uspe maturo opraviti kar najbolje in ti uspe priti na študij, ki si ga želiš.

Glede informacij, ki jih iščeš, ti predlagam, da si v knjižnici sposodiš knjigo avtorice Ule, mislim, da je naslov Predah za študentsko mladino. Prva verzija je iz leta 1996, verjetno je kasneje delala še kakšno podobno raziskavo. Morda je še boljša knjiga Mladi, družina, starševstvo iste avotrice iz leta 2003. Obe knjigi imajo v knjižnici Bežigrad. Če ne najdeš, jo pa pokliči in prepričana sem, da ti bo dala podatke, ki jih iščeš. Če potrebuješ še kakšen nasvet, pa dobrodošla spet na forumu.

Andreja Jereb

 

Zadnja sprememba: torek, 30 november 1999
(0 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 5451-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti