Andreja Ličen | sreda, 07 september 2005

ImageNatanek spletnega portala www.mladi.net sega v začetek leta 2003, ko se je porodila ideja o izdelavi novega spletnega portala za mlade. Prvotna ideja je bila, da bi društveno stran www.drustvo-mmm.si obogatili s spletnim forumom, kjer bi si mladi in stari lahko izmenjevali mnenja.Temu forumu smo že takrat želeli dati nekaj, česar nima vsaka stran, oz. nekaj, česar na spletu takrat skoraj ni bilo moč najti. To je bil duhovnik, ki je odgovarjal na taka in drugačna vprašanja mladih.
Danes, ko je pred teboj nov izgled in organizacija spletne strani, si želimo predvsem povezovanja mladih in informiranja o dogodkih na RKC mladinski sceni. Portal je namreč namenjen vsem mladim, ki iščejo druženja, pogovorov, sodelovanja, osebnega poglabljanja, duhovne globine, zabave in novih prijateljstev.
Z novo podobo in organizacijo portala želimo skrbeti za celovit pregled dogodkov na mladinski RKC sceni, ter za povezovanje in pomoč mladim.

Na enem mestu želimo zbrati napoved vseh dogodkov iz mladinske RKC scene in reportaže o njih. Na forumu in v klepetalnici želimo spregovoriti o problemih mladih, o mnogih dogodkih, iskanjih, željah in sanjah ter mladim ponuditi pomoč pri njihovem prostovoljnem delu v župnijah in družbi. V klepetalnico želimo ob določenih urah povabiti zanimive goste in jih povprašati o njihovem delu, življenju, nasvetih, predlogih. V napovedniku bodo objavljeni zanimivi dogodki predvsem mladinske RKC scene, v fotogaleriji bodo fotografije s festivalov, izletov, duhovnih vaj,… v reportažah bodo dogodki, predvsem z mladinske RKC scene in na forumu bodo o njih tekle zanimive debate, ki jih bo lahko vsakdo odprl. Poleg tega želimo nuditi  odgovore na razna vprašanja o neformalnih skupinah, ki obstajajo in predstavljati, kaj ponujajo, spodbujati obstoječe projekte in nastajanje novih.

Nov spletni portal je nastal s sodelovanjem več društev in organizacij: Mladi iz društva MMM, mladi z Mladinskega ceha, Frančiškani, MIC, mladi iz Sončne pesmi. K sodelovanju pa vabimo tudi tebe in vse tvoje prijatelje, ki bi  si želeli mlade obvestiti o zanimivih dogodkih, napisati reportažo o tem, prispevati kako sliko ali kar tako odpreti zanimivo debato na forumu. Spletni portal www.mladi.net  je portal mladih in mladih po srcu. Vsakdo je vabljen, da s svojim prispevkom obogati to stran in vse mlade, ki se na tem spletnem portalu zbirajo. Vse prispevke, informacije in pritožbe pošljite na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 

Zadnja sprememba: nedelja, 21 januar 2007
(0 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 3285-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti