Tina T. | nedelja, 24 avgust 2014

Danes je še eden tistih dni, ko brez nekega pravega razloga preprosto obsedim na postelji, se zastrmim v neko točko in v meni se odvije film mojega življenja. Vsega, kar se mi je v teh letih zgodilo... Spominjam se obrazov ljudi, s katerimi sem se srečala, v spomninu mi ostajajo celo nekatere njihove besede in zdi se mi, kot bi bile izrečene včeraj, pa čeprav je v resnici od takrat minilo že kar nekaj tednov, mesecev ali  celo let.

Šele ko tako gledam nazaj v resnici vidim, koliko stvari mi je bilo v življenju podarjenih, kako je vsak moj korak skrbo vodila Božja roka.

Image
Foto: M.Ž.

Še bolj kot v preteklost pa se moje misli obračajo v prihodnost. Kaj neki mi bo življenje še prineslo? Kam me bo vodila moja pot? Seveda imam kot vsak mlad človek v glavi svoje načrte in predstave o tem, kako naj bo bilo. Ampak ali je takšna tudi Božja volja za moje življenje? Sem sploh pripravljena zares prisluhniti Gospodu in mu odpreti svoje srce?

Pred mano je še dober mesec počitnic. Ne vem še točno kako bom te dni preživela in verjetno tudi ti še nimaš zasedenega čisto vsakega dneva. Mogoče se bo v teh preostalih poletnih dneh tudi tebi kdaj zgodilo, da boš preprosto obsedel in razmišljal. Morda na pomolu ob opazovanju sončnega zahoda, na vrhu gore, med večernim sprehodom ali pa kar sredi dneva, ko boš doma pospravljal svojo sobo. Na srce ti polaga le eno. Vzemi si čas. Vzemi si čas zase in pusti, da v tišini spregovori tvoje srce. 

 

Zadnja sprememba: nedelja, 24 avgust 2014
(7 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 1544-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti