Ustvarjalci Stične mladih | četrtek, 07 november 2013

Letošnji festival Stična mladih, že 32. po vrsti, je potekal 21. septembra v Stični in ga je obiskalo več kot 6.000 mladih. Posebnost festivala je, da ga pripravljajo mladi za mlade.

Image
Foto: Stična mladih
Želja vseh ustvarjalcev je, da bi udeleženci izkušnjo skupnosti in veselja, ki ga doživijo v Stični, prenesli v svoje vsakdanje življenje, zato bodo tudi med letom organizirani dogodki na lokalni ravni. V soboto, 9. novembra, se bo odvilo drugo od treh tovrstnih srečanj, poimenovanih »STIČNA DIHA«. Potekalo bo v Hiši kruha in v Kulturnem domu pri Svetem Duhu pri Škofji Loki od 17. do 21. ure.

Na izbiro bodo pestre delavnice (filmska delavnica, plezalna delavnica, pričevanja, Fejstlook na Fejsbook, Apostol 21. stoletja), predizbor novega glasbenega festivala, ki ga pripravlja Radio Ognjišče ter koncert skupine Odsev.

Poleg navedenega Stična diha omogoča prostor srečevanja in spoznavanja, deljenje izkušenj, krepitev povezanosti mladih v lokalnem okolju ter spodbudo za njihovo delovanje.

Stično diha, ki je namenjena mladim, animatorjem, duhovnikom, mladinskim voditeljem in drugim pastoralnim delavcem, pripravljamo Društvo SKAM – Skupnost katoliške mladine, Radio Ognjišče ter mladi iz škofjeloške dekanije.

Vabimo vas, da se dogodka Stična diha pri Svetem Duhu pri Škofji Loki udeležite in o njem poročate.

Več informacij na spletnem naslovu ali pri Marko Kržišniku (tudi na terenu) na telefonski številki 051 361 628 ali na e-naslovu  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 

Zadnja sprememba: četrtek, 07 november 2013
(3 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 2494-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti