Radoživi otrok | četrtek, 16 maj 2013

Image
Foto: RAdoživi otrok
Pomlad, kako težko smo te pričakovali. Bili smo nestrpni, a tebe kar ni bilo. In ko si končno prišla s svojimi toplimi žarki sonca, porajajočim se življenjem in toplino, smo te bili veseli. Ob tvojem prihodu se ni prebudila le narava, ampak tudi ljudje. Koliko več volje, veselja, žaru, optimizma, ljubezni … je spet zacvetelo v nas? Trenutkov, ko smo se prepustili in uživali v trenutku? Ko smo čutili radost in hvaležnost za vse kar in kar imamo? Ko so naše misli odletele daleč stran na krilih hrepenenja in želja? …

Še bolj težko pa smo pričakovali tebe – ljubo dete. Tvoj očka, mamica in vsi, ki ju imamo radi. Navdajal si nas z veselim pričakovanjem, v nas že takrat prebujal tisto najlepše kar nosimo v sebi. In prišel si in nas napolnil z radostjo in verjamem, da boš tudi poskrbel, da bomo iz sebe izvabili tisto najboljše, da ti bomo zmogli nuditi topel in ljubeč DOM.

Življenje, tako veličastno si. Toliko čudežev in darov nam prinašaš. Daješ nam vse, kar potrebujemo za srečo in za življenje v polnosti. In res si želim, da bi se zmogli vedno znova ustavljati in preštevati vse blagoslove, ki so nam dani. In da bi kot otroci živeli ta trenutek z iskricami v očeh, nasmehom na obrazu, poskočnim korakom in ljubeznijo v srcu.  

 

Zadnja sprememba: torek, 30 november 1999
(12 glasov)

Komentarji 

 
#1 Njegov otrok 2013-05-17 13:14 S svojo veliko in neskončno ljubeznijo, se sklanja
veliki Bog k nam, malim ljudem.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 2469-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti