AlenkaM | sobota, 20 maj 2006

»Resnično, povem vam tudi: Če sta dva izmed vas na zemlji soglasna v kateri koli prošnji, ju bo uslišal moj Oče, ki je v nebesih (Mt 18,19).« Verovala in – izpolnilo se je. Še enkrat več. Tako da se je dan začel še močno pod vtisom ene velike sinočnje milosti (oziroma kar dveh Smile).

Sledile so ure poglabljanja v literarno teorijo – kako so bile porabljene, bo pokazal bližajoči se izpit –, pa precej moderatorskega dela je bilo danes potrebnega, ampak na vse napore sem pozabila, ko sem zvečer lahko odšla na vaje vokalne skupine Dar. Pesmi in smeha do solz za nekaj ur, pa nadvse prijetno skupinsko zlaganje gore izvodov župnijskega lista, pa izvedeli smo, da nas papež pozdravlja, pa še in še … In kar je najlepše: že zjutraj se spet vidimo, ko gremo na gostovanje na drug konec dekanije.

Zdajle (23:30) se pa med pisanjem dnevnika odvija MSN klepet z mojo ljubo somoderatorko Katarino … in ta klepet je spet poln Njegove navzočnosti. Še en dar – tudi ta čisto posebne vrste.

Ob koncu mojega ustvarjanja dnevnika vam torej predvsem želim, da bi znali življenje sprejemati kot dar. V veselju in trpljenju, v dneh ko je vse izpolnjeno in tudi v tistih, ki so navidez povsem prazni. Da bi se zavedali, da je živeti dar, da je pesem dar, da je smeh dar, da so solze dar, da so prijatelji dar, da je mladi.net dar, da je ta trenutek dar, da je VSE čisto poseben DAR: Njegov dar tebi, ki te neskončno ljubi.

Veselilo me je deliti ta teden z vami.

Alenka

 

Zadnja sprememba: četrtek, 20 julij 2006
(0 glasov)

Komentarji 

 
#1 sex shops 2014-12-11 13:12 My brother recommended I might like this blog.
He was totally right. This publish truly made my day.
You can not believe just how a lot time I had spent for this information!
Thank you!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 3163-krat.+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti