mladi.net | četrtek, 25 april 2013

Image

V Gašperjevem članku o spominih na prvih 5 let delovanja portala mladi.net lahko med drugim preberemo, da lahko mladi.net in vse, kar ga spremlja, pomembno vpliva na človekovo življenje, npr. ga navduši za pijačo ali celo spodbudi k izbiri avtomobila. Je bilo podobno tudi v drugih petih letih? 

O avtomobilih in priljubljenih pijačah nimam podatkov. Zagotovo pa lahko rečem, da mladi.net ostaja nepogrešlijvi spremljevalec marsikaterega mladega. Nekateri berejo članke, drugi spremljajo forum, tretji na forumu debatirajo o bolj ali manj pomembnih vprašanjih, četrti sodelujejo v spletnih klepetalnicah ... in peti? Peti počnejo ali počnemo vse to. In še marsikaj zraven. Brez slednjega portala mladi.net ne bi bilo, ali pa vsaj ne bi bil takšen, kakršen je.

Ko smo poleti na načrtovalnem vikendu (ja, tudi načrtovalni vikend imamo vsako leto) razmišljali, kaj vse pri mladi.net počnemo, smo hitro prišli do 29 vlog oz. nalog, pa sem prepričan, da smo marsikatero izpustili. Zato hvala vsem, ki ustvarjate mladi.net, pa naj gre za lektoriranje člankov, plačevanje računov, ali pa skrb za to, da je mladi.net aktiven tudi v obspletnem prostoru. Prepričan sem, da smo mladi.netovci v zadnjih letih naredili korak naprej na številnih področjih, a prostora za napredek je še vedno dovolj. Verjamem, da je v trenutni ekipi še veliko norih idej, ki čakajo, da bodo privrele na dan in jih bomo uresničili. Da pa bi mladi.net net ostal svež in mlad, bomo zelo veseli tudi kakšne okrepitve. Če bi torej rad bil eden izmed tistih, ki bodo krojili drugo, najstniško, desetletje portala mladi.net, se oglasi na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 

Zadnja sprememba: petek, 26 april 2013
(5 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 1449-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti