Ančka P. | nedelja, 02 december 2012

Image
foto: Katja P.
Včasih se nam zdi, da bi že drugačna barva las prinesla svežino v naše življenje, pa malo drugačen jedilnik in več spanja. Želimo si, da bi tisti, ki jih vsak dan srečujemo, postali bolj »znosni« … Želimo si … marsikaj, a velikokrat pozabljamo na to, da se moramo, kot je rekel Mahatma Gandhi, spremeniti mi.

Zdi se mi, da v boju za spremembe pogosto prehitevamo življenje. Čim hitreje skušamo doseči (pre)več. Svet postaja vsej bolj kaotičen. Želim si delati, kar čutim, da je prav. Z manj dvoma zavrniti ponudbe tistih, ki od nas zahtevajo nesmiselne stvari. Biti zares to, kar sem. Čutiti, da živim in ne samo čutiti, da sem utrujena, ker moram teči skupaj z življenjem. Želim se veseliti, da sem; da so, da je On …

Kaj bi napisal na transparent, če bi protestiral/-a proti načinu življenja, ki ga živiš? Bi si upal z njim javno boriti za spremembe? Mogoče je lahko začetek adventa priložnost za to, da napišeš ali narišeš svoj »transparent«. Majhen listek z nekaj besedami na skrivnem mestu te lahko vsak dan spomni na to, kaj si želiš spremeniti v svojem življenju. Tiho ali glasno, optimistično ali s kančkom dvoma ... naj bo to tvoj način, ki vedno znova išče Njegov pogled.

 

Zadnja sprememba: nedelja, 02 december 2012
(5 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 1832-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti