Afna | sobota, 03 september 2011

afnaŽivjo!

Ime mi je Afna in to poletje sem se utaborila na spletni strani mladi.net. Tukaj mi ni nikoli dolgčas – samo pobrskam pod temo s težo ali kalejdoskopom in že najdem kaj zanimivega za brat. Pa še nikoli nisem sama – vedno se najde kdo na forumu, ki bi se rad pogovarjal z mano o vseh mogočih rečeh, vsaj enkrat na mesec pa dobim obiske na klepetalnici – gosti so res prijazni, noben se ne pritožuje, da imam predolg jezik in da jih preveč sprašujem. Ko me pa kaj muči, se odpravim v svetovalnico – tukaj vedno najdem koga, ki mi zna pomagat. Sem pa odkrila, da imajo na mladi.net odličen prostor za oddih – ko mi je dovolj vsakdanjega "džumbusa" se odpravim v oazo, kjer najdem kakšno spodbudno duhovno misel.

Tukaj nisem dolgo, zato mi še ni uspelo vsega raziskati, ampak moram reči, da sem do zdaj zadovoljna s svojim novim prebivališčem … No, zdaj sem pa bila res že malo predolga: mama se vedno pritožuje, da preveč govorim.

Se še kaj oglasim! Fajn se imejte in dajte prit še kdaj na obisk, vas bom vesela.
 

Zadnja sprememba: nedelja, 04 september 2011
(15 glasov)

Komentarji 

 
#1 Smitha712 2014-05-03 23:37 on the other hand, you could find inexpensive features allow me to explain allow a topline model and you desire to create quilts just for your special Hermes Evelyne travelling bag include. bkddackfckdddge b Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 16658-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti