| nedelja, 26 februar 2006

ImageDanes na Gospodov dan sem se že navsezgodaj (6.15) vozil nazaj v Dolnji Logatec… Kot sem omenil že včeraj nadomeščam župnika, ki je zbolel. Prva sv. maša je bila ob 7h zjutraj. Po vsaki maši sem se še malo zaklepetal z ljudmi pred cerkvijo… Pred kosilom, ki sem ga imel pri sestrah v Logatcu, grem še v dom za ostarele, ker so me prosili, da je potrebno neki ženi podeliti sveto maziljenje. Fenomenalno! Kakšna umirjenost pri človeku, ki se zaveda, da bo umrl… Na koncu jo pozdravim in ji zaželim, da naj pozdravi vse DOMA!!! Ona se mi nasmehne in mi odvrne nazaj bom… saj bom šla čez kakšno urico!

Aha… pri zadnji sv. maši v Logatcu sem krstil še novega člana Cerkve… Naj vsi vedo….ime mu je Tim…. Naj sv. Timotej prosi zanj!

Po kosilu se odpravim v Novo mesto, kjer sem imel v zaporu še eno sveto mašo. Zanimiv mi je bil pogovor s fanti ob pismu škofov – prav to… kako Jezus gleda na množice in se mu zasmilijo…. In kako smo tudi mi poklicani, da v zaporu ohranjamo Njegov pogled…

V Ljubljano sem se vrnil precej izčrpan in se usedel še za računalnik…No, ko tole napišem me čaka še obisk pri prijatelju v Škofijski klasični Gimnaziji… potem pa res konec za danes… Gospod, hvala ti za vse, kar delaš po meni drugim in hvala za vse s čimer bogatiš mojo pot….
 

Zadnja sprememba: četrtek, 20 julij 2006
(4 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 3616-krat.+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti