Anamarija, Tvoj glas | nedelja, 12 februar 2006

ImagePa je minil se zadnji večer in zadnje jutro, sedmi dan. Ponovno sončno vreme je poskrbelo za dobro razpoloženje, tudi z vstajanjem se mi ni mudilo, saj je ob nedeljah moj glavni cilj priti malo pred deseto v cerkev. Tam poskrbim za pravilno namestitev "seržerja" z diasi, po potrebi zamenjam kako pesmico in danes sem opazila, da je potreben močne prenove, saj imamo na izbiro še ves šopek božičnih pesmi...

In potem se, kot ponavadi, med mašo vedno kaj zanimivega zgodi;o) če ne drugega, je pa dias narobe obrnjen, da potem celo pesem gledam hihitajoče ljudstvo... Ali pa, da ima kakšna od birmanskih skupin branje beril čez, pa to izve ob napovedi župnika po uvodnem pozdravu...Tako da danes pri nas nismo slišali svetopisemkih besedil, ki bi sledila cerkvenemu koledarju...

Po maši se kot ponavadi zaklepetamo pred cerkvijo, da nas starši že vznemirjeno kličejo, naj vendar pridemo na nedeljsko kosilo. Pri nas danes nismo imeli teh težav, smo bili sirote za ta čas. Tako da mi kot osebi z najmanj "nujnimi obveznostmi" pri hiši ni preostalo drugega, kot da se lotim kuhinjskih opravil. Saj mi to niti ni tak problem, z zrezki bom morala pa še malo vaditi;o) Imam občutek, da to bolj leži moškim... Sama se bolje znajdem med sladicami.

Bom si še kdaj pogledala, kaj ustvarja Anja na Tlp-ju (Tistega lepega popoldneva). Me prav inspirira, sploh danes, ko je ustvarjala nekaj čokoladnega. Mnjam, na, me že skomine dajejo, samo da se nekaj na "čoko" sliši...

Po kosilu se je prilegel sprehod po Kodelevcu, kot pravimo domačini, na katerega me je zvabila kolegica Maja in sva tako uspeli analizirati aktualne probleme in dogajanja...Se to visoko sliši, je bil pa le navaden babji čvek;o) Ki ga  me pač rabimo, tako kot moški mir pri gledanju Olimpije, kako zmaguje, ali pa pri ekipni tekmi smučarskih skokov. Saj je še ni bilo na sporedu, ali pač? Joj, res upam, da bo za nami na dnevniku nekdo, ki se na športne dogodke bolj spozna, kar se olimpijskih tiče, sem kar malo "out".

Vsekakor pa nasledniku želim veliko navdiha, vsem bralcem se v imenu naše skupine iskreno zahvaljujem za zvesto branje in komentarje, ter vam želim prijeten teden in odprte oči za vsakodnevne dogodke. Ki morda niso tako nepomembni, kot se zdi na prvi pogled.

Srečno!

Storiti moraš prav tisto, kar se ti zdi, da ne moreš storiti. Eleanor Roosevelt
 

Zadnja sprememba: četrtek, 20 julij 2006
(0 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 2994-krat.+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti