Ekipa mladi.net | sobota, 03 september 2005

Poslanstvo:

Mladi.net je mladinski projekt, ki govori, ima svoje mesto na spletu in povezuje.

Mladi.net GOVORI
Mladi se s pomočjo mentorjev preko projektnega dela ter stalnega udejstvovanja učimo medijskega ustvarjanja na področju pisane besede, fotografije, avdio in video vsebin. Ob tem raziskujemo vsebine, ki odgovarjajo na vprašanja mladih.

Mladi.net NA SPLETU
Preko različnih komunikacijskih možnosti, mladi.net prinaša na splet vsebino, ki temelji na iskanju mladih kristjanov s spoštovanjem drugačnosti. Pri tem spodbuja jasno izražanje mnenj in dialog.

Mladi.net POVEZUJE
Povezuje najprej ustvarjalce spletnega mesta ter dogajanja ob njem. Tako na spletu kot v resničnosti združuje zainteresirane mlade. Preko podpornih projektov ter informacijske in vsebinske zasnove spletnega mesta povezuje katoliško mladinsko sceno.

Kratka zgodovina:
V letu 2002 je na domači strani društva MMM, stičišče mladih, zaživel forum s posebno noto, ki jo je s svojo prisotnostjo na spletu doprinesel duhovnik. S tem je obeležen začetek dogajanja na medmrežju, ki ga sedaj poznamo pod imenom mladi.net.

Ker je bila društvena stran kmalu pretesna, se je začelo uresničevanje ideje, postati prvi portal na katoliški mladinski sceni, z domeno www.mladi.net, ki jo je leta 2003 zakupilo društvo MMM, stičišče mladih.

Kmalu se je poleg že delojočega foruma, novic in fotogalerije pokazala potreba po pomoči mladim s strani strokovnjakov iz različnih področij. Z sodelovanjem Mladinsko - informacijskega centra je tako leta 2004 portal obogatila svetovalnica, ki je mladim odgovarjala na različna pereča vprašanja.

Z uresničevanjem poslanstva se vedno bolj kaže potreba po sodelovanju z drugimi društvi in organizacijami. Tako se tenutno ob razvoju projekta mladi.net na različne načine srečujejo:

  • Društvo MMM, stičišče mladih
  • Društvo mladinski ceh
  • Študentski dom Janeza F. Gnidovca
  • Mladinsko - informacijski center - MIC
  • Revija Sončna pesem (Ognjišče)
  • Mladi val (tednik Družina)

 

 

Zadnja sprememba: četrtek, 22 april 2010
(19 glasov)
Glasuj!
Članek je bil prebran 18698-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti