Jernej | nedelja, 23 marec 2008

številka 10, leto II | 23. marec 2008

Blagoslovljene praznike!

»Videl je povoje, ki so ležali tam, in prtič, ki je bil na Jezusovi glavi, vendar ni ležal s povoji, temveč posebej zvit na drugem mestu.«
(Jn 20, 6-7)

p.jpg

ekipa Mladi.net
Jernej

 


Besedo ti dam:

Le še nekaj dni nas loči od začetka projekta »Besedo ti dam«. Pričel se bo z vikendom delavnic, na katerih bomo pridobivali »novinarska« znanja s področja pisanja, fotografiranja, snemanja in obenem spoznavali tisti del družbe, ki mu ponavadi ne namenimo veliko pozornosti – brezdomci, otroci z motnjami v duševnem razvoju in ostali »drugačni«. Če bi se rad pridružil, kar hitro piši na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali pokliči na 040-325-958 (Urška) in se prijavi. Več informacij lahko dobiš tudi na forumu v posebni temi. [..]

Če pa tokrat ne utegneš, kar brez skrbi. Projekt se bo namreč odvijal še naprej, zato te vabim, da spremljaš spletno stran Mladi.net, vse novice pa bodo z Okrožnico prispele tudi v tvoj e-nabiralnik. [..].


Novosti na Mladi.net:

Spletna stran Mladi.net je v tem času polna velikonočnih skrivnosti! Tokrat te zaradi mojega pomanjkanja časa vabim, da jih pregledaš sam, vsekakor pa zagotavljam, da se najde kaj zanimivega. Naj bo namig rubrika »Teme s težo« [..] in pa seveda forum [..].


Molitveni nameni:

- za to, da bi bila moja ljubezen uslišana...da bi ta fant znal narediti korak naprej in se odločiti, kaj res hoče - ker ga ljubim! Drugače pa, da bi vsaj ugotovila, s kakšnim namenom sta se najini potio združili...Hvala!

- Da bi se ljubili med seboj, kakor si Ti nas ljubil.

- Pomagajte mi pri molitvi, da mi tokrat uspe zanositi,saj si z možem močno želiva otroka. Ker ne morem zanositi po naravni poti, imam ta četrtek, 13.3. že četrtič postopek zunaj telesne oploditve. Naj bo tokrat uspešen. Hvala vsem, ki boste s svojimi pozitivnimi mislimi in molitvijo pomagali priklicati to malo bitje v najino naročje. Naj bo Bog tudi z vami.

- Molimo za nas mlade, da bi postali pogumni pričevalci za Gospoda.


Svoj molitveni namen lahko dodaš v rubriki Molimo, kjer si lahko ogledaš tudi dosedanje namene [..].


Mladi.net okrožnico pošiljamo vsak 1. in 3. teden v mesecu vsem, ki so se nanjo prijavili, z namenom obveščanja o novicah in novostih na mladinski spletni strani Mladi.net. Za odjavo pošlji sporočilo z zadevo ODJAVA na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .
S klikom na simbol [..] odpreš povezavo na spletno stran, na katero se objava navezuje.

 

 

Zadnja sprememba: nedelja, 23 marec 2008
(0 glasov)
Glasuj!
Članek je bil prebran 2426-krat.+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti