Ekipa mladi.net | sreda, 05 marec 2008

Mladi net portal

Izdajatelj Mladi.net portala je društvo MMM. Za vsebine na portalu ogovarja posamezna skupina ali organizacija kot navedeno v nadaljevanju


Forum

Najbolj obiskani del portala je vsekakor forum, kjer za zanimivo debato skrbijo naši moderatorji. To počnejo po dogovorjenih pravilih, ki si jih lahko preberete na forumu samem. Na forumu je dobrodošel vsak, ki sprejme pogoje sodeloavnja in se registrira z veljavnim email naslovom.

Svetovalnica

Za velik del vsebin na portalu skrbi MIC, Mladinski informacijski center.
MIC na mladi net skrbi za Svetovalnico in koledar dogodkov. Vpis v koledar je možen z uporabo forme na strani. Na društvu MIC nudijo tudi osebno svetovanje.

Tema s težo

Za glavni vsebinski del portala skrbi Uredniška skupina Mladi.net, kjer objavlja različne prispevke iz področja mladinske, študetnske, katoliške in družbene tematike.


Klepetalnica v živo

Vsak mesec se na portalu odvija spletna klepetalnica v živo, z različnimi gosti, ki odgovarjajo na aktualne družbene, mladinske in katoliške tematike.
Seznam klepetov in njihov celoten potek najdete tukaj

Dogaja se

V razdelku Dogaja se se objavljajo napovedi aktualnih dogodkov in odmevi na njih. V tej rubriki je k objavljajanju valjena širša javnost. Svoje prispevke lahko pošljete v uredništvo tukaj ali na naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Na sceni

"Na sceni" je zbirka mladinskih skupin, organizacij, društev in gibanj, in celo glasbenih skupin, ki se želijo na mladi.net predstaviti. Objave se lahko vpišejo tudi z uporabo forme.

Vabimo k sodelovanju!

Mladi.net želimo ohraniti odprt in dinamičen spletni prostor, ki z vsebino predvsem sledi potrebam mladih bralcev - dijakov in študentov, ter mladih družin. Naša uredniška politika je precej odprta, saj skušamo čimbolj slediti potrebam spletnega bralstva, ki zahteva ažurno in zanimivo vsebino.
Zato vabimo vse, ki vas zanima sodelovanje v kakršnikoli obliki (objavljanje, svetovanje, ažuriranje, organizacija dogodkov) , da se oglasite na kateregakoli od spodnjih e-mail naslovov.

primoz.bevk(a)mladi.net
info(a)mladi.net

 

Zadnja sprememba: ponedeljek, 28 januar 2013
(6 glasov)
Glasuj!
Članek je bil prebran 10941-krat.+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti