Jernej | sobota, 29 december 2007

številka 01, leto I  |  19. september 2007

Vse je enkrat prvič!

Takole se začenja pot nove pridobitve na strani mladi.net. Odslej boš v svoj virtualni poštni nabiralnik – če boš to seveda želel – lahko vsakih 14 dni prejemal OKROŽNICO, tako da boš na tekočem z vsemi novostmi in novicami na portalu. Za prvič pa, da ne bo prevelik zalogaj zate in za nas, nekaj novic in obvestil v zvezi s Stično, katera se je odvijala minulo soboto.

V Stični je imela stojnico tudi naša stran in na njej ste (bilo vas je več kot 150!) ustvarili zanimivo umetnino. Le to ti sedaj pošiljamo na ogled v priponki.Klepetalnica


Na portalu bo spet zaživela klepetalnica. Pa ne bo navadna klepetalnica, ker takih je po medmrežju že na stotine. Ta bo nekaj posebnega in ravno zato si vabljen, da se nam pridružiš v četrtek, 20. septembra, ob 20. uri (povezavo do klepetalnice boš našel tukaj).
Tema pogovora bo seveda Stična 2007, z nami pa bo tudi Gregor Kunej, ki nam bo povedal marsikaj zanimivega iz organizacijske plati in zakulisja Stične in odgovarjal na vaša vprašanja. Dobrodošli so tudi predlogi, kritike, mnenja in pohvale ... skratka vse, kar bi rad sporočil tudi ostalim.


Stična 2007 v besedi in sliki

Stična, Stična, Stična ... Zadnje tedne se vse vrti samo okoli Stične in nič drugače ni na strani mladi.net. Objavljenih je že veliko poročil in slik, nekaj še pride, na forumu pa je odprta tudi posebna tema, tako da zanimivega branja ne manjka.


Majice iz Stične

Če si bil v Stični, si si prav gotovo zapomnil živorumene majice s simpatičnim motivom ovčke in žirafe. Bi jo imel? Potem brž piši na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali pokliči na 01/426-84-77, kjer jo lahko naročiš po ceni 10 € (+ poštnina). Več o tem si lahko prebereš tukaj.


To bo zaenkrat vse. Ekipa Mladi.net ti želi lep vstop v jesen in čimveč sončnih dni!

 

Zadnja sprememba: sobota, 29 december 2007
(0 glasov)
Glasuj!
Članek je bil prebran 1879-krat.+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti