Ekipa mladi.net | sobota, 15 december 2007

Ta spletna stran je last Društva MMM – stičišče mladih (v nadaljevanju Društvo) in je v celoti podvržena slovenskim in mednarodnim predpisom o avtorstvu, blagovnih znamkah ter intelektualni lastnini na splošno, in sicer tako njena oblika (izbira, izgled, teme, način dostopanja do podatkov, način predstavitve podatkov itd.), kot tudi vsak del njene vsebine (besedilo, slike itd.).

Vsebina, prikazana na strani in podstraneh te spletne strani je v izključni lasti Društva oziroma avtorjev posameznih vsebin. Uporabnik se zavezuje, da ne bo uporabljal teh vsebin za nezakonite namene in tega ne bo kakorkoli omogočil tretjim. Uporabnik strani se seznanja, da so poleg tega stvaritve, ki imajo značaj avtorskega dela (npr. avtorski članki), varovane z avtorsko pravico njihovega avtorja. Če ni izrecno navedeno, vam vsebina te spletne strani ne daje nikakršne licence za patente, blagovne znamke, avtorske pravice ali druge lastnine.

Vse avtorske pravice nad grafičnim materialom, vključno z vsemi fotografijami in slikami, in izvorno kodo so pridržane (tako HTML kot JavaScript). Večji deli programske opreme, ki teče na strežniku, so registrirani pod GNU General Public Licenco in so v skladu s to licenco spremenjeni in prilagojeni za uporabo na spletni strani mladi.net.

Razen s soglasjem uredniške ekipe spletne strani ali Društva je prepovedano kakršnokoli reproduciranje, prikazovanje, razmnoževanje ali naknadno razmnoževanje vsebin te spletne strani bodisi deloma ali v celoti, na kakršnemkoli mediju ali na kakršenkoli način (vključno s predpomnjenjem, okvirjanjem), pa tudi kakršnakoli prodaja, preprodaja, retransmisija ali omogočanje dostopanja tretjim na kakršenkoli način. Spletna stran se sme uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Kršitev navedenih prepovedi predstavlja podlago za kršiteljevo civilno in kazensko odgovornost.

Uredništvo spletne strani si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni njeno vsebino ali vsebino tega pravnega obvestila brez predhodnega obvestila. Prav tako ni zagotovljeno, da so informacije popolne, ali da ne bodo spremenjene s strani tretjih oseb (vdor v sistem, virus). Društvo in uredništvo ter skrbniki spletne strani ne prevzemajo nikakršne (neposredne ali posredne) odgovornosti, v primeru netočnosti, napake ali opustitve v zvezi z vsebino in uporabo teh strani, kot tudi ne v primeru motenj ali nedostopnosti storitev. Prav tako so za vsebino svojih prispevkov na spletni strani ali forumu odgovorni izključno avtorji le-teh in v nobenem primeru ne odgovarja Društvo oziroma uredniška ekipa.

Povezave na spletno stran mladi.net so dovoljene pod pogoji, da se ne odstrani ali skrije oglasov, znaka o pridržanju avtorske pravice ali drugih obvestil na tej strani in da se povezava na zahtevo družbe odstrani. Spletna stran lahko vsebujejo tudi povezave na druge spletne strani, ki niso vzdrževane s strani društva. Za vsebino teh strani ne odgovarjamo.

Portala mladi.net ni dovoljeno uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil portalu ali Društvu. Ravno tako ne smete ovirati uporabe kateremu koli drugemu uporabniku spletne strani mladi.net. 

 

Zadnja sprememba: četrtek, 22 april 2010
(5 glasov)
Glasuj!
Članek je bil prebran 12577-krat.+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti