Ekipa mladi.net | sobota, 15 december 2007

Za vsa vprašanja in informacije v povezavi s portalom in društvom smo na voljo na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Ponudbe za oglaševanje sprejemamo na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 

Portal mladi.net deluje pod okriljem društva Društvo MMM, Stičišče mladih, ki je neprofitna organizacija osnovana na prostovoljnem delu. Če nas želite podpreti, lahko nakažete donacijo na naš račun SI56 6100 0000 2825 957 odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubjana, lahko pa nam tudi darujete svojih 0,5% dohodnine tako, da v sponji obrazec vpišete svoje podatke, obrazec natisnete in ga pošljete na vaš davčni urad:

 

Zadnja sprememba: ponedeljek, 19 december 2011
(15 glasov)
Glasuj!
Članek je bil prebran 13385-krat.+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti