Marjana Korošec | torek, 06 november 2007

17-letnica, ki se je podpisala kot Angel smrti, prejoče mnogo noči, ker jo starša pogosto grajata zaradi stvari, ki jih ni zakrivila.

Živjo. Že nekaj časa čutim, da sem zanič. Starša me kar naprej kregata zaradi stvari, ki jih nisem zakrivila. Vsako noč se jokam ...
Angel smrti

Lep pozdrav!

Nisi mi dala dosti podatkov, da bi ti lahko pomagala. Pa vseeno poglejmo, kaj lahko naredimo s temi, ki si mi jih posredovala.

1. Misliš, da nisi nič vredna, zato ker te starša kregata. Vsi smo vredni že zato, ker smo, ker smo ljudje. O tem se pa moramo prepričati. Oblikovati samopodobo. Mogoče bi bilo dobro, da bi se udeležila kakšne delavnice za oblikovanje samopodobe. Da se zavedaš svoje vrednosti, kakšne so tvoje lastnosti, tvoje močne točke. To je zelo pomembno delo na sebi, pri katerem oblikuješ svojo osebnost.

2. Starša te kregata za stvari, ki jih ti nisi naredila. Se o tem lahko s starši pogovoriš? Dobro bi bilo, da se skupaj usedete in jim poveš, kako se ti počutiš. Tudi ti ju poslušaj in skušaj razumeti.

Upam, da ti bo uspelo.
 
Za razmislek: Zakaj angel smrti? Mogoče bi bilo bolje Angel življenja ali pa veselja, se ti ne zdi???

Vse dobro!  

Marjana Korošec

 

 

Zadnja sprememba: torek, 30 november 1999
(1 glas)

Komentarji 

 
#1 Psycho_666 2009-05-20 16:23 em sam neki zka pa bi bla ona neki Angel življenja ali pa veselja.Ka ne vidite da ma probleme pol pa ji neki kr pozitivno energijo vlivate ker mislite da ljudje lahk s tem prebrodimo vse težave ki jih imamo .Sej je lpo da ji pomagate . Vse dobro še tudi vam naprej . Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 3565-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti