ekipa mladi.net | sobota, 20 september 2014
Oglej si fotogalerijo letošnje Stične mladih!
 

Chiara Amirante je že kot deklica spoznala, da svojega življenja ne želi zapravljati za stvari, ki minejo, pač pa ga želi posvetiti nečemu, kar je večno, kar ostane – ljubezni. Pri enajstih letih je imela za seboj tako močne izkušnje Božje ljubezni, da je čutila odgovornost, da o tem pričuje drugim. 20. septembra bo obiskala Stično mladih, ker želi svoje veselje deliti tudi z nami.

 
Tina T. | četrtek, 18 september 2014
Geslo letošnje Stične mladih. Vzeto je iz papeževe poslanice za svetovni dan mladih 2016. Prve poslanice, ki jo je napisal papež Frančišek. In prav on je v današnjem času ena glavnih osebnosti, ki se zavzema za uboge. Pa ne samo za uboge v smislu revščine in zapostavljenosti, temveč tudi za duhovno uboge ljudi in dežele, med katere čedalje hitreje drsi tudi naša mala državica.
 
Ivan J. | ponedeljek, 15 september 2014

Od Stične mladih 2014 nas loči le še nekaj dni. Le še nekaj dni do festivala, ki vsako leto privabi več tisoč mladih, le še nekaj dni do festivala, ki vsako leto nosi novo zgodbo, in le še nekaj dni do festivala, ki ga lahko opišemo z mnogimi lepimi besedami.

 
Jerneja T. | nedelja, 31 avgust 2014

Že dobra dva meseca minevata odkar sem sedla na letalo in odletela čez lužo. Hostel v majhnem mestecu v Koloradu je postal moj novi dom, družinski adrenalinski park na vrhu hriba moje novo delovno mesto, sostanovalci z vsega sveta pa moja nova ameriška družina. 

 
Akela | četrtek, 14 avgust 2014

Nisem ljubiteljica adrenalinskih aktivnosti, vendar so se to poletje stvari tako obrnile, da je bil poizpitni uvod v poletje precej »akcijski«. Časa za spraševanje, ali imam še dovolj energije, da se po tednu skakanja in tekanja na oratoriju naslednje jutro odpravim še na tabor z razigranim krdelom volkov, ni bilo. Še dobro, zaradi prehudega tuhtanja se človek včasih prikrajša za marsikatero zanimivo doživetje.

 
Jure P. | nedelja, 03 avgust 2014

Moja družina je šla na morje, babica je šla na dopust v Belo Krajino, jaz pa sem raje vzel svoj veliki rdeči nahrbtnik in očetove pohodne čevlje, nekaj »cunj«, pa sem šel z veselo druščino v hribe. Na Uskovnico!

 
uredniška ekipa | sreda, 30 julij 2014

Poletje je, tako kot ostali letni časi, svojevrstno in zanimivo obdobje. Mnogim omogoča, da zaživijo nekoliko drugače kot so med letom.  Za šolarje je to lahko čas, ko si oddahnejo od preživljanja dopoldanskega časa v šolskih klopeh in se intenzivneje posvetijo svojim hobijem in interesom,  nekateri zaposleni izkoristijo čas za dopust in polnjenje baterij, da se sveži in polni motivacije vrnejo na delovno mesto, spet drugi pa ta čas izkoristijo ravno za bolj intenzivno delo. 

 
Maja B. | četrtek, 26 junij 2014
Ste se kdaj želeli za dalj časa umakniti v idilo gorskega sveta? Kot oskrbniki gorske koče lahko »na visokem« preživite tudi po več mesecev. Pogovarjali smo se z mladima zakoncema, ki že nekaj let oskrbujeta eno izmed slovenskih izletniških točk.  Tempo v planinski koči je res drugačen kakor v dolini, a vse prej kot brezdelen – treba je biti kuhar, čistilec, sobarica in vodič obenem. Predvsem pa biti pripravljen na vse. Kočo namreč obiščejo tako izurjeni planinci kot nepripravljeni turisti. 
 
Maja B. | ponedeljek, 23 junij 2014
Petra Stipanič je po izobrazbi andragoginja, v prostem času pa ambasadorka pri ženski svetovni skavtski organizaciji. Že lep čas živi v tujini in marsikdo ji zavida pogum in odločnost, ki sta jo vodila iz države v državo, od ene do druge službe. Pravi, da svet ponuja toliko zanimivih izzivov, da se za enkrat še ne želi vrniti domov. 
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 61 - 80 od 465

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti