Ivan J. | torek, 22 januar 2013
Kako rad bi začel znova! Pa ne vem kako … Počutim se, kot da se je vse slabo name sesulo in me pestijo vse tegobe tega sveta. In kako naj se ob vsem tem počutim dobro? Kako naj zaznam karkoli drugega kot brezciljnost in breizhodnost?
 
Maja B. | sobota, 05 januar 2013
Tudi Jezus se je ta božič znova rodil za vse nas in nam prinesel veselo novico – ni vse izgubljeno, ni vse zapečateno! Pa ti, verjameš, da je vsak dan nova priložnost, da svoje življenje prerodiš in da ubereš novo pot po svoje meri? 
O ponovnih začetkih in spremembah v svojem življenju je spregovorilo pet mladih. 
 
Uredniška ekipa | sreda, 02 januar 2013
Božič je mimo, novo leto tudi. Zaključilo se je staro leto in spet smo na začetku. Začetku česa pravzaprav? Nove pustolovščine, napora ali priložnosti za nov začetek? 
 
M. L. | sreda, 26 december 2012
Nihče ni popoln. A kljub temu se nekomu skoraj zagotovo zdiš tudi ti najboljši možen približek popolnosti! Lahko da je to tvoja mama, otrok, ki si ga naučil zgibati papirnato letalce ali nekdo, ki bi si želel postati tvoj partner.
 
T. P. | ponedeljek, 17 december 2012

Obleci se kot Liam Payne! Ti je njegov slog všeč?

Obleči se kot Emma Watson! Ti je všeč njen modni stil? Potem imamo nasvet zate!

8 najslabše oblečenih zvezdnic tega tedna!

Nov trend: črno bela obleka. Videli smo jo na Taylor Swift!

 
Jerneja T. in Ivan J. | petek, 14 december 2012
Da je človek družbeno bitje, ni potrebno pretirano poudarjati. Vse, kar dela, pravzaprav vedno poteka znotraj neke družbe. Lahko gremo tako daleč in trdimo, da ne le tisto kar dela, ampak vse kar misli in kar človek pravzaprav je, izoblikuje družba oziroma se izoblikuje znotraj nje.
 
Alison K. | nedelja, 09 december 2012
Povprašala sem tri mlade, kaj menijo o vzornikih in kdo je za njih vzor.
 
Uredniška ekipa | torek, 04 december 2012
Tale mi je všeč, ker dobro igra na kitaro, tale je izvrsten kuhar, ta pa res obvlada javno nastopanje … Zagotovo ima vsakdo od nas daljši ali krajši spisek oseb, ki jih občuduje. Morda so to osebe, s katerimi delimo podobne cilje, ki si jih želimo uresničiti, in ki so nam s svojim življenjem v zgled. 
 
Ivan J. | nedelja, 18 november 2012
Če bi se sprehodil po ulici in naključne mimoidoče povprašal o njihovih vrednotah bi verjetno dobil podobne odgovore v smislu sreča, ljubezen, prijateljstvo, ki vsekakor predstavljajo ene najpomembnejših vrednot in so nujne za polno in zadovoljujoče življenje. Toda, ali obstaja še kakšna druga vrednota, ki bi jo lahko uvrstili nad vse prej naštete in ki je predpogoj vsem ostalim? 
 
A.P. | sobota, 10 november 2012
» Ocene izpita/testa so večinoma zelo slabe. Če bi se učili tako, kot sem rekel jaz, bi dosegli precej boljši rezultat. « je le eden izmed mnogih »dobronamernih« nasvetov, ki jih dajejo učitelji in profesorji. Je ta izjava res tako neškodljiva, kot deluje na prvi pogled?
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 141 - 160 od 465

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti