T. P. | nedelja, 20 oktober 2013
Včasih se zlažemo zato, ker se bojimo povedati resnico. Spomnim se, da ko sem bila še majhna deklica in sem se bala povedati mami, kaj sem zopet ušpičila, sem bila cel dan zlati angelček: pomagala sem ji, ubogala vse na prvo besedo in našla tisoč in en izgovor za ne resnico.
 
Alison K. | četrtek, 10 oktober 2013

Najlepše je biti študent!

Študent se lahko vsak dan pošteno naje za približno 3 €, ima zavarovanje, ima možnost bivanja v študentskem domu, vozi se s subvencioniranim javnim prevozom.

 
Anamarija P. | torek, 08 oktober 2013
Jezus iz Nazareta je pred dva tisoč leti dejal: »Če ne boste v duši postali kot majhni otroci, potem nimate možnosti, da boste videli Božje kraljestvo.« Besede, ki močno pritegnejo pozornost nas »odraslih«.
 
Uredniška ekipa | nedelja, 06 oktober 2013
Ne, tokrat ne bomo govorili o popularnem romanu, ampak o vlogi resnice in laži v našem življenju.
 
Bernard Šutič | nedelja, 29 september 2013
Bernard Šutič, verjetno eden od najbolj prepoznavnih obrazov Stične mladih zadnjih let (najprej kot animator, sedaj pa kot član ekipe za formacijo), nam je zaupal, kaj njemu pomeni ta dogodek.
 
Maja B. | sreda, 25 september 2013
je bilo geslo letošnje Stične mladih, na katero smo se, kakor že nekaj zadnjih let, odpravili tudi z ekipo mladi.net. Naša stojnica je stiško dogajanje tokrat spremljala z nove perspektive, in sicer z desne strani odra, priliko smo se imeli srečati s kupom še nepoznanih obrazov, pokazali smo se v novih majicah in predstavili še čisto svežo pobudo.
 
Alison K. | nedelja, 22 september 2013

Ne bi bilo EuroBasketa brez prostovoljcev.

Izmed 2536. prijav, ki so prihajale iz kar 21 evropskih držav, so izbrali nekaj čez 1000 prostovoljcev. Največ prijav iz tujine je prišlo prav iz države, ki je zibelka košarke, Litve.

 
Mateja B. | nedelja, 22 september 2013
Oglejte si fotogalerijo s Stične mladih!
 
Jerneja T. | četrtek, 19 september 2013
In se je zvrstila še ena. Ja, košarkarska tekma, kaj pa drugega! Naši »junaki« so se zares borili do konca, čeprav se vedno najde kakšen, ki se v življenju ni ukvarjal s profesionalnim športom ali celo košarkarske žoge držal v rokah, pa je s svojimi pripombami najbolj pameten, češ kaj bi lahko naredili bolje … 
 
Uredniška ekipa | sreda, 11 september 2013
»To je zgodba o fantu, ki je bil tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval, ki je bil tako suh, da je sonce kar skozenj sijalo, ki je pojedel vse, kar si mu prinesel na krožnik, potem pa še krožnik, in ki je bil tako len, da je morala zvečer postelja sama k njemu, sicer je kar stoje zaspal. 
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 101 - 120 od 465

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti