Maruša M. | četrtek, 27 marec 2014
Raoul Follereau je bil francoski duhovnik, pisatelj, velik mislec in velik človek. V nadaljevanju članka je nekaj misli iz njegovih knjih, več o Raoulu Folleraeuju pa lahko prebereš na tej povezavi .
 
Veselje je nalezljivo, pravijo, a čisto samo od sebe se ne širi. Potrebuje nekoga, ki ga deli naprej. In za širjenje ljubezni, miru in usmiljenja si je vse življenje prizadeval Raoul Follereau.
 
Ines Č. in Ivana C. | sreda, 05 marec 2014
Si želiš zabave? Sprostitve? Dobre družbe? Želiš spoznati ekipo Mladi.net? Pridi na družabni večer v MIC.
 
Te dni že diši po krofih, trgovine so od začetka januarja polne pustnih kostumov, v preteklih dneh sem kar nekaj krat slišala: »Kaj boš pa ti za pusta?« Nekaterim ne preveč ljub običaj, spet drugi komaj čakajo, da vsaj za kak dan skrijejo svoj pravi jaz in se prelevijo v kaj drugega. Domačinom v Drežnici, v vasici pod Krnom pa pust pomeni mnogo več, kot le običaj.
 
| sreda, 26 februar 2014

Si želiš biti vsaj malo bolj vesel, miren in zadovoljen? Bi rad naredil kakšen korak naprej v odnosu do sebe, bližnjih in Boga? Če se prijaviš s svojim elektronskim naslovom, boš vsak dan prejel spodbudno sporočilo, obogateno z mislijo, filmčkom ali fotografijo.

 Za prijavo klikni TUKAJ

 
Zagotovo ste se že znašli kdaj v situaciji, ko je pogovor nanesel na ta rdeče in ta bele, na denar, spolnost ali vero in se je vaše mnenje popolnoma razlikovalo od mnenja vašega sogovornika. Ne samo to, vaš sogovornik ali celo vi ste se zelo vživeli v temo, tako zelo, da sta oba postala preveč glasna ali agresivna, nihče pa ni hotel popustiti v zagovarjanju svojega mnenja.
 
M. D. | četrtek, 20 februar 2014
Pišem. Kot že tolikokrat skušam svoje misli preliti na papir. Ko stojim sredi blata in se pogrezam vanj, pogled vzdigujem proti nebu, k tebi Bog. Kličem k tebi, razbijam, te prosim za pomoč, za tvojo bližino in ljubezen, a kmalu spoznam, da so moja ušesa in moje srce zaprti, da te ne morem ne slišati, ne prepoznati in ne začutiti.
 
Kot vodilno prostovoljno gibanje za dekleta in mlade ženske na svetu, Svetovno združenje skavtinj in skavtov (WAGGGS) meni, da so dekleta ključnega pomena za uresničitev obljube razvojnih ciljev tisočletja (RCT), in morajo biti v središču svetovne razvojne agende po letu 2015.
 
ekipa za klepetalnico | četrtek, 30 januar 2014
»Bog me je že dolgo časa klical in iskal, kot vsakega izmed nas, le da tega ne vidimo ali pa spregledamo kasneje. Ko sem ugotovila, da bo z Njim življenje polnejše, sem mu rekla: 'Ja, želim hoditi po Tvoji poti',« nam je zaupala študentka , ki je na praznik Kristusa kralja prejela zakramente krsta in birme.
 
ekipa za klepetalnico | sobota, 25 januar 2014
Mlada študentka iz okolice Ljubljane je v iskanju resnice, prejela zakramente krsta in birme na praznik Kristusa Kralja 2013. Zakaj se je tako odločila in ali se je v njenem življenju takrat kaj spremenilo, je pripravljena povedati v klepetalnici, ki bo potekala v ponedeljek, 27. 1., ob 20.uri. Lepo povabljeni!:)

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 61 - 80 od 854

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti