Socialna akademija | četrtek, 13 november 2014

Ste kdaj med potovanjem dobili neustavljivo željo, da bi izkušeno delili in pokazali domačim, prijateljem in širšemu krogu ljudi? Vas je kdaj tuja kultura tako prevzela, da ste še tedne po vrnitvi govorili le o potovanju in zanimivih izkušnjah na poti? Vas je potovanje napolnilo z novim elanom in porodilo nove želje po odkrivanju tujih svetov? Če ste odgovorili na katero vprašanje z DA, verjemite, da niste edini! 

 
Ines Č. | sreda, 05 november 2014

Če ste zamudili Stično mladih, imate v tednu pred vami novo priložnost, da doživite vsaj delček stiškega vzdušja. V soboto, 8. novembra, bo v Vipavi potekala Stična diha, ki želi izkušnjo Stične mladih pripeljati bližje vašim domovom.  Na mladi.net pa želimo izkušnjo Stične mladih približali tudi vašim računalniškim zaslonom. Zakaj se sploh odločiš postati ustvarjalec ali ustvarjalka Stične mladih in kaj vse se dogaja v zakulisju festivala? Več o tem preberite v nadaljevanju. 

 
Hči | sobota, 01 november 2014

Mami, to razmišljanje posvečam tebi. Tebi, ki ti sicer namenim tako malo pozornosti. Kdaj se sicer spomnim nate in ti namenim bolj ali manj prijetne, pozitivne, vprašujoče … misli. In marsikdaj, ko duhovnik pri maši reče: »Molimo za svoje rajne,« mi pride na misel tudi tvoje ime in če je res težko doma, se tudi v molitvi spomnim nate. Ob prazniku vseh svetih pa se zgodi nekaj posebnega. 

 
ekipa za klepetalnico | ponedeljek, 27 oktober 2014
»Javnost bi morala še bolj pogosto poslušati o tem, da je pomembno skrbeti zase tudi na psihičnem, ne samo na fizičnem nivoju,« je bil del odgovora Neže Javornik, vodje projekta Kako si? 2014, na vprašanje o ozaveščenosti ljudi v Sloveniji o pomenu duševnega zdravja.
 
ekipa za klepetalnico | petek, 17 oktober 2014

Projekt Kako si? 2014 v pripravi Društva študentov psihologije Slovenije se počasi približuje h koncu.  V preteklih dneh se je bilo možno v več slovenskih mestih udeležiti pestrega programa, ki je bil letos tematsko obarvan s posameznikovim razvojem skozi življenje.

Vabimo vas,  da se nam pridružite v klepetu z Nežo Javornik, vodjo projekta Kako si? in absolventko psihologije. Klepet bo potekal v ponedeljek, 20.10. ob 20:00.

 

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Kako si? ekipa | ponedeljek, 06 oktober 2014
Kako si? je izobraževalni projekt, namenjen ozaveščanju javnosti o pomembnosti skrbi za duševno zdravje, ki ga v okviru Svetovnega dneva duševnega zdravja (10. oktober) organizira Društvo študentov psihologije Slovenije. Letos smo za osrednjo temo projekta izbrali razvoj posameznika skozi življenje, saj želimo javnost opozoriti in informirati o vplivu razvoja na duševno zdravje. V obliki različnih aktivnosti bomo predstavili in se osredotočili na čustveno-osebnostni razvoj, socialni razvoj in nevro-spoznavni razvoj posameznika. Dogodki v okviru projekta so brezplačni.
 
Ivan J. | četrtek, 02 oktober 2014
Vsakdo išče. V tem trenutku je zagotovo nekje nekdo, ki išče ključe svojega stanovanja. Nekje nekdo, ki v množici svojih obuval išče čevlje, ki se najbolj ujemajo z novim puloverjem. Spet drugje nekdo išče frekvenco svoje najljubše radijske postaje. Vsakdo išče.
 
ekipa za klepetalnico | četrtek, 25 september 2014

Skozi oči Barbare Priselac, ki je del ekipe Stična mladih, je Stična videti: « FantaSTIČNO :D Res, super. Po eni strani polno dela in jemanja časa, ampak na drugi strani toliko več zadovoljstva in veselja. Ne da se opisati, občutek je res fenomenalen.«

V ekipi Stične sodeluje zato, ker jo to »nafilia in to v vseh pogledih.« Pravi, da se počuti del nečesa velikega, za kar lahko reče da je njeno delo, da se ogromno trudi, da nastane na koncu to, kar vidimo in doživimo udeleženci. Prija ji biti v družbi podobno mislečih, v družbi tako dobrih prijateljev, s katerimi si je blizu. Dodaja še: »Stična me naredi boljšo in iz mene izvleče res samo dobro.«

 
ekipa za klepetalnico | sobota, 20 september 2014

Vabimo vas, da z nami poklepetate v naši 1. klepetalnici v tem šolskem letu, ki bo v ponedeljek, 22. 9. 2014, ob 20:00. Tema našega pogovora bo Stična mladih 2014.

 

Vstop v klepetalnico

 

 
Iza F. | sobota, 13 september 2014

Počitnice so tisti del leta, ki nam daje možnost, da izkoristimo vsak dan za nov izziv, ki ga čez leto nismo mogli sprejeti. Včasih so ti izzivi, ki se jih odločimo oživeti, majhni, kot recimo naučiti se kuhati kakšno novo jed, včasih pa malo večji, kot je skok s padalom. Sama sem se odločila na začetku počitnic spisati spisek stvari, ki si jih želim uresničiti med tem prostim delom leta. Žal veliko stvari nisem uspela uresničiti, za kar mi je žal. Moje knjige za maturo še vedno zavite ležijo na polici, seminarska raziskovalna naloga pa ostaja nenapisana, kar veliko pove o mojih delovnih navadah. Tudi na tek sem podala le prvi dan, ker, no, sem velika lenoba. Sem pa uresničila najbolj pomembno stvar na mojem spisku: kontaktirala sem čisto vse prijatelje, ki jih zaradi razdalje ne vidim prav pogosto, potem ko se šola zaključi.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 60 od 854

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti