ekipa mladi.net | nedelja, 05 april 2015

Vse poje hvalo Kristusu: mogočni kralj je zmagal smrt,

pogazil sile je pekla, človeštvo rešil suženjstva.

Veselje velike noči nas vedno bodi, Jezus, ti.

Naj prenovljeni z milostjo, s teboj se v slavi združimo.

  

Veliko velikonočnega veselja, poguma in življenjske radosti iz srca želimo mladi iz ekipe mladi.net :)

 
ekipa za klepetalnico | ponedeljek, 30 marec 2015
To je bila ena izmed misli Boštjana Jamnika, ki je še dodal, da je oratorij spodbuda mladim za delovanje skozi celo leto. Kljub temu da oratorij večinoma poznamo kot program za otroke, sam nanj gleda tudi kot na program za animatorje, saj oni na oratoriju največ prejmejo.
 
Katarina R. | sreda, 25 marec 2015

25. marec je praznik Gospodovega oznanjenja. To je dan, ko se spominjamo, kako je nadangel Gabriel  devici Mariji oznanil, da bo postala Božja mati. Marija je ponižno sprejela njegove besede in postala mati Božjemu sinu. In ravno zato na praznik Gospodovega oznanjenja, devet mesecev pred Jezusovim rojstvom, praznujemo krščanski materinski dan. 

 
ekipa za klepetalnico | ponedeljek, 23 marec 2015

 Na spletni strani oratorija si lahko preberemo: »Oratorij je široko vzgojno prostočasno dogajanje oz. gibanje, ki od leta 1988 poteka v mnogih slovenskih župnijah.  Za nekaj dni, teden ali več združuje med seboj otroke, mlade in odrasle, udeležence, animatorje in njihove voditelje.« … »Navdihuje se v ideji preventivnega vzgojnega sistema, katerega začetnik je italijanski duhovnik sv. Janez Bosko.«  

 
Ines Č. | ponedeljek, 02 marec 2015

V torek, 24. februarja je Mladi.net v sodelovanju z društvom SKAM organiziral filmski večer. Ker smo trenutno v postnem času, je bil temu posvečena tudi izbira filma; ogledali smo si film Železničar (The Railway Man) z Nicole Kidman in Colinom Firthom v glavnih vlogah. 

 
ekipa za klepetalnico | ponedeljek, 16 februar 2015

Danes bomo ob 20:00 klepetali s Katarino Nzobandoro.

Vabljeni k sodelovanju :) 

 

KLIKNI TUKAJ ZA VSTOP V KLEPETALNICO! 

 
 • Eva G. | nedelja, 15 februar 2015
  Sporazumevanje je nekaj najbolj osnovnega, kar se je razvilo skupaj z življenjem na našem planetu. Brez njega bi se uspešno sobivanje različnih vrst kaj kmalu zaključilo. Verjetno je vsem poznano dejstvo, da ljudje večji del sporazumevanja opravimo brez besed – s tonom glasu, kretnjami, telesno držo, izrazom na obrazu in še bi lahko naštevali.
   
  ekipa mladi.net | nedelja, 08 februar 2015

  Bliža se postni čas in s tem tudi naša postna akcija! Si želiš vsak dan postnega časa začeti s spodbudno mislijo, filmčkom ali zanimivo nalogo? Bi rad poglobil svoj odnos do Boga, do bližnjega in do sebe? Klikni na povezavo, vnesi svoj elektronski naslov in čez nekaj dni bo v tvoj e-poštni nabiralnik prispela prva spodbuda.

   
  ekipa za klepetalnico | petek, 06 februar 2015
  Pa smo končno dočakali našo prvo klepetalnico v tem letu. Vabimo vas, da v ponedeljek, 16. 2. 2014 ob 20:00 skupaj poklepetamo s Katarino Nzobandora, ženo in mami treh otrok ter enega angelčka. Pred štirimi leti se je začela ukvarjati s področjem splava in žalovanja ter s pomočjo staršem, ki se srečujejo z izgubo otroka. Ker se življenje, tako njegov nastanek kot konec, nujno veže tudi na spolnost, se je začela izobraževati tudi o pomenu moškosti, ženskosti, telesa, kot tudi o kontracepciji in naravnemu načrtovanju družine.
   

  Se strinjaš z naslovno mislijo? Ali pa se ti zdi vse skupaj le mlatenje prazne slame? Morda pa do sedaj sploh še nikoli nisi razmišljal o tem?

  Priznam, da je ob prvem branju stavek tudi mene malo presnetil. Prebrala sem ga, vendar takoj nadaljevala s svojimi jutranjimi obveznostmi in odhitela na faks. Ampak ostal je nekje v moji podzavesti in se skozi celotno dopoldne vračal v moje misli. 

   
  << Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

  Rezultati 21 - 40 od 854

  Napovednik dogodkov

  No events


  Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti