Jerneja T. (po SKLS) | četrtek, 11 oktober 2012
Afera v povezavi z domnevnim očetovstvom kardinala dr. Franca Rodeta, se je uradno zaključila. Ob tem je Svet katoliških laikov Slovenije sestavil izjavo za javnost, kjer opozarjajo na zaskrbljujoče stanje medijske kulture v Sloveniji.
 
Tjaša F. | torek, 09 oktober 2012
Študentje psihologije že peto leto zapored ob dnevu duševnega zdravja, ki je 10. oktobra, pripravljamo projekt, znotraj katerega želimo širši okolici ponuditi širok spekter aktivnosti in vsebin, povezanih z duševnim zdravjem.
 
Maruša L. | nedelja, 07 oktober 2012
»A lahko namesto mene prebereš knjigo?« me je nekoč vprašal sošolec. Le kako naj bi to naredila? Če bi jo prebrala desetkrat, je on ne bi prebral nikoli in bi o njej še vedno vedel zelo malo. Na srečo so stvari, ki jih lahko naredimo namesto drugih. In na srečo so ljudje, ki namesto nas naredijo marsikaj.
 
Darja in Zažigači | četrtek, 04 oktober 2012
Vabljeni ta vikend v Ajdovščino, kjer bo dobra družba, obilo modrosti, glasbe, ustvarjanja in veselja. Noč in dan bomo brali Sveto pismo. Ob tem pa bodo še delavnice in srečanja za otroke, najstnike, starše, none in nonote.
 
Življenje v Afriki je nepredvidljivo. To nam je bilo jasno že v prvem tednu bivanja v Keniji. Po tem, ko smo se morali zaradi varnosti in nepredvidljivih dogodkov nepričakovano preseliti iz Kenije v Ugando, se je naše prepričanje o tem še potrdilo. Nismo zamenjali samo lokacije humanitarno-medicinskega dela, spremenilo se je tudi naše poslanstvo.
 
Meta Ž. | ponedeljek, 01 oktober 2012
Potepanje po tujih državah ali domovini je zame vedno nekaj zanimivega in pustolovskega. Pa veste zakaj? Zato, ker se mi vedno zgodi nekaj nenavadnega in nepričakovanega. Ste že zamudili letalo, ker ste prišli prepozno ali še bolje, ste že kdaj zamudili letalo, zato ker ste zamenjali dan in ste na letališče prišli na napačen dan (en dan prepozno)? Ko potujem, se pokvari vlak, poči guma na avtu, mi razpadejo čevlji, zgubim mobitel, se igram z življenjem po ruskih ulicah … 
 
Maruša L. | sobota, 22 september 2012
»Cena za veličino je odgovornost,« je rekel Churchill. Morda pa je to cena tudi za nekaj bolj temeljnega – za človečnost. Mar je mogoče biti človek, če nisi svoboden v svojih odločitvah? In svoboda s sabo prinaša odgovornost. Brez izjeme. »Svoboda pomeni odgovornost. To je razlog, da se je večina ljudi boji.« (George Bernard) A obsojeni smo nanjo, bi rekel Sartre.
 
Alison K. | sreda, 19 september 2012
Kaj pomeni biti zdrav, se človek zave šele takrat, ko zboli. Zdravje omogoča Afričanom delo na polju, prebiranje fižola, prenašanje dojenčka na hrbtu in skrb zanj, omogoča igranje nogometa, sedenje v šolski klopi in učenje angleščine. Zdravje jim hitro ogrozi nedolžen pik komarja, neprekuhana voda, neodgovoren spolni odnos ali (pre)pozen obisk zdravnika ...
 
ekipa za klepetalnico | petek, 14 september 2012
Tudi letos bomo v klepetalnici na mladi.net delili vtise s festivala Stična mladih. Da bodo ti še sveži, te vabimo, da se nam v spletnem klepetu pridružiš že nekaj ur po koncu festivala, torej jutri ob 20.30 (ali malo kasneje). Člani programske ekipe Stične mladih pričakujejo tvoje vtise in doživetja, gotovo bodo veseli kakšne pohvale, pa tudi konstruktivnih kritik in predlogov za naprej se gotovo ne bodo branili.

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Socialna akademija in Jerneja T. | sreda, 12 september 2012
Socialna akademija skupaj z 41 partnerji pripravlja zelo zanimivo dogajanje in sicer četrti Socialni teden v Sloveniji. Začenjajo v ponedeljek, 17. septembra 2012 z uvodno okroglo mizo. V tednu od 17. do 22. septembra se bo po Sloveniji zvrstilo 37 dogodkov na temo Kdo daje, kdo prejema, potekali pa bodo v obliki predavanj, diskusij, okroglih miz, oddaj …
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 181 - 200 od 854

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti