stična | sreda, 28 november 2012

Pevci, inštrumentalisti, posamezniki ali že oblikovane skupine, pozor! Išče se nov Stična band! Vaš »stična faktor« bomo opazovali na posebni avdiciji, ki bo v soboto, 1. decembra 2012.

Informativne prijave sprejemamo na avdicija@sticna.net. Ob prijavi navedite svoje osebne podatke, kontakt ter inštrument oz. način, kako bi lahko sodelovali v Stična bandu. Če se prijavljate kot skupina, naštejte vse podatke v eni prijavi

 
mladi.net | ponedeljek, 26 november 2012
Si želiš, da adventni čas ne bi šel mimo tebe? Mladi.net ti ponuja 8 priložnosti. Prijavi se s svojim e-naslovom in vsako nedeljo in sredo v adventu boš v svoj "nabiralnik" prejel eno izmed priložnosti.
 
Maja B. | nedelja, 25 november 2012
V študentskem domu Janeza Frančiška Gnidovca v Šentvidu pri Ljubljani se je 22. novembra odvijala okrogla miza z naslovom Etika danes. Gostili smo dr. Jožeta Trontlja in dr. Romana Globokarja. Preberete si lahko povzetek večera.
 
Gaja N. | petek, 23 november 2012
Jočem. Ne ker bi bila nesrečna. Sem zelo srečna! Ljubezen je povsod okrog mene: čudovita družina, fant, prijatelji. Sonce sije in burja pometa listke. Ne bi si mogla želeti ničesar več. Jočem, ker sem tako majhna, tako šibka. Čisto nič ne morem spremeniti.
 
Uredniška ekipa | petek, 23 november 2012
Nastop prestajanja kazni zapora je ena najbolj strašljivih izkušenj, ki si jih sploh lahko predstavljamo. Tam pogosto ni mnogo znanih obrazov, tisti, ki jih srečaš, so lahko najmanj neznani, nekateri so lahko celo nevarni.
 
Uredniška ekipa | četrtek, 22 november 2012
Vsi, ki delujejo v pravosodnem sistemu, imajo težko in nehvaležno nalogo. Na svojem potovanju so zavezani k iskanju ravnotežja med potrebami skupnosti, ki pogosto zahteva stroge kazni in potrebami množice posameznikov, ki potrebujejo priložnost za drugačne življenjske poti.
 
Uredniška ekipa | sreda, 21 november 2012
Družine zaprtih oseb in družine njihovih žrtev nosijo ekstremno težko breme. Ujeti so v dramo in obup, ki si ju niso sami nakopali nase. Soočati se morajo z grozo, da je eden izmed članov njihove družine odgovoren za bolečino, ki jo je povzročil sočloveku.
 
M. P. | torek, 20 november 2012
Popoldne me je presenetila novica, da je sodišče vse »velike ribe« iz afere Balkanski bojevnik spoznalo za nedolžne. Priznam, o aferi nisem najbolje obveščen in tudi vseh njenih zapletov nisem spremljal (morda v nasprotnem primeru nad razsodbo ne bi bil presenečen). A kolikor sem razumel, je šlo za sojenje združbi, ki se je ukvarjala s preprodajo prepovedanih drog, organi pregona pa so jih ujeli s prstom v marmeladi. Ker pa marmelada ni bila skuhana po prav(n)em receptu (beri: dokazi naj bi bili pridobljeni na nezakonit način), so, kot je v Sloveniji že kar stalna praksa, »velike ribe« oprostili, tiste manjše pa, ko je za »kurje tatove« običajno, obsodili.
 
Uredniška ekipa | torek, 20 november 2012
Ko danes molimo za vse tiste, ki delujejo v zaporih, se spominjamo težavnih pogojev, v katerih delajo, ko jim pogosto zmanjkuje časa in sredstev, kar ima pogosto posledice tudi v njihovem osebnem življenju. 
 
Uredniška ekipa | ponedeljek, 19 november 2012
Ta teden je teden zaporov, ko molimo za vse, ki so na kakršen koli način povezani s pravosodnim sistemom: za usmeritve, navdihe in osvežitve na njihovem potovanju ter za vizijo Božje pravičnosti in milosti, ki naj jih ohranja na tej poti. Teden zaporov je pobuda za molitev in pospeševanje zavedanja o potrebah zaprtih oseb in njihovih družin, žrtev kaznivih dejanj, zaporskega osebja in vseh tistih, ki zanje skrbijo.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 161 - 180 od 854

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti