mladi.net | torek, 21 maj 2013
 
Radoživi otrok | četrtek, 16 maj 2013
Pomlad, kako težko smo te pričakovali. Bili smo nestrpni, a tebe kar ni bilo. In ko si končno prišla s svojimi toplimi žarki sonca, porajajočim se življenjem in toplino, smo te bili veseli. Ob tvojem prihodu se ni prebudila le narava, ampak tudi ljudje. Koliko več volje, veselja, žaru, optimizma, ljubezni … je spet zacvetelo v nas? 
 
ekipa za klepetalnico | sreda, 15 maj 2013
V ponedeljek smo v spletni klepetalnici gostili Miha Lavtarja, ki mu že pri dobrih dvajsetih uspeva voditi uspešno podjetje. To se ukvarja predvsem z optimizacijo spletnih strani, od letos pa tudi z video produkcijo. O svojih začetkih v podjetniških vodah je Miha povedal, da se je s spletnimi stranmi »igral« že v osnovni šoli in takrat tudi ugotovil, da je s tem mogoče kaj zaslužiti.
 
Alison K. | torek, 14 maj 2013
V preteklih dneh sem imela čast poklepetati z vedno nasmejano Špelo Svetičič iz Volč. Pridna študentka laboratorijske biomedicine, ki vzporedno študira tudi kemijo in biologijo, svoj prosti čas najraje posveča fantu, mladinski skupini v Tolminu in skavtom. Letošnje počitnice se je odločila preživeti nekoliko drugače. Le kako?
 
ekipa za klepetalnico | petek, 10 maj 2013

»Vse več diplomantov brez službe« (Večer)

»Mladi. Izobraženi in produktivni, a brez služb in socialne varnosti, večno na pogodbah in slabo plačani.« (Žurnal 24)

»Mladi brezposelni spet manj možnosti za zaposlitev« (Delo)

Takšnih novic je ogromno in nič čudnega ni, če se sprašujemo, ali je v tem času sploh možno, da komu uspe. Pa je! 22-letni Miha Lavtar je dokaz za to.

 

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Uredniška ekipa | četrtek, 09 maj 2013
V torek, 7. maja, smo v prostorih MIC-a obeležili 10 let aktivnosti, pobud, člankov, intervjujev, predvsem pa 10 let mladosti, ki jo skupaj živi in deli ekipa mladi.net. 
 
Skupnost Emanuel | petek, 03 maj 2013
Zavrti se po poljsko, okusi poljsko, govori poljsko, začuti Poljsko in spoznaj, kaj ima Poljska skupnega z letošnjim SDM v Riu de Janeiru na Polskiej wieczorem (poljskem večeru). 
 
s. Tina Dajčer, ŠSFKK | torek, 30 april 2013
Pred nami je ponovno mesec maj. Mesec pomladi, cvetja, ptic, veselja, spominov in šmarnic.
 
A. P. | sobota, 27 april 2013
Naš svet je prepleten z različnostjo. Različni so tulipani, različni so kamni, različne so hiše, … različni smo ljudje. Biti različen je torej nekaj naravnega, običajnega in domačega. Marsikdo je teoretično za različnost, praktično pa odpove že, na primer ko se mora dve minuti pogovarjati z nekom, ki jeclja.
 
mladi.net | četrtek, 25 april 2013
V Gašperjevem članku o spominih na prvih 5 let delovanja portala mladi.net lahko med drugim preberemo, da lahko mladi.net in vse, kar ga spremlja, pomembno vpliva na človekovo življenje, npr. ga navduši za pijačo ali celo spodbudi k izbiri avtomobila. Je bilo podobno tudi v drugih petih letih?
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 101 - 120 od 854

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti