Kalejdoskop
Alison K. | torek, 14 maj 2013
V preteklih dneh sem imela čast poklepetati z vedno nasmejano Špelo Svetičič iz Volč. Pridna študentka laboratorijske biomedicine, ki vzporedno študira tudi kemijo in biologijo, svoj prosti čas najraje posveča fantu, mladinski skupini v Tolminu in skavtom. Letošnje počitnice se je odločila preživeti nekoliko drugače. Le kako?
 
Uredniška ekipa | četrtek, 09 maj 2013
V torek, 7. maja, smo v prostorih MIC-a obeležili 10 let aktivnosti, pobud, člankov, intervjujev, predvsem pa 10 let mladosti, ki jo skupaj živi in deli ekipa mladi.net. 
 
s. Tina Dajčer, ŠSFKK | torek, 30 april 2013
Pred nami je ponovno mesec maj. Mesec pomladi, cvetja, ptic, veselja, spominov in šmarnic.
 
A. P. | sobota, 27 april 2013
Naš svet je prepleten z različnostjo. Različni so tulipani, različni so kamni, različne so hiše, … različni smo ljudje. Biti različen je torej nekaj naravnega, običajnega in domačega. Marsikdo je teoretično za različnost, praktično pa odpove že, na primer ko se mora dve minuti pogovarjati z nekom, ki jeclja.
 
mladi.net | četrtek, 25 april 2013
V Gašperjevem članku o spominih na prvih 5 let delovanja portala mladi.net lahko med drugim preberemo, da lahko mladi.net in vse, kar ga spremlja, pomembno vpliva na človekovo življenje, npr. ga navduši za pijačo ali celo spodbudi k izbiri avtomobila. Je bilo podobno tudi v drugih petih letih?
 
Alison K. | torek, 23 april 2013
Sonce je končno začelo kukati izza oblakov in verjetno so žarki že pobožali tudi tvoje lice. Sliši se žvrgolenje ptic in verjetno starejše gospe spet govorijo: »Poglej, ptički se ženijo!« Po tem, ko je sneg poteptal prve zvončke, so jih po zelenih travnikih že zamenjale vijolične in bele vijolice. Ob vsem tem je človek kar lepše razpoložen. Več je volje, več energije in morda je tudi več prostora za tisto čustvo, ki se mu reče zaljubljenost.
 
A. P. | petek, 19 april 2013
Ko sem bližnjim sporočila, da se kmalu poročim, sem večinoma prejela same navdušene odzive. Čeprav so bili v manjšini, pa so navdih za pisanje tega članka bili tisti, ki so me hoteli prepričati, da sem za poroko premlada.
 
MIC&mladi.net | četrtek, 18 april 2013

MIC in mladi.net.

10 let sodelovanja.

1000 vprašanj v spletni svetovlanici.

1000 odgovorov.

 
Maruša L. | sreda, 10 april 2013
"Sreča je, ko je tisto, kar govoriš in tisto, kar misliš, v harmoniji," je rekel Mahatma Gandhi. "Ko nosiš mir v sebi in si gotov, da vse, kar počneš, počneš prav. In ne bi spremenil ničesar. Kakšna radost!"
 

Živijo!

Z veseljem sporočamo, da je ekipa mladi.net skupaj z ekipo MIC-a izbrala najboljši slogan natečaja »Življenje je lepo«. Veseli smo, da ste se odzvali v tolikšnem številu in se vam zahvaljujemo za vseh 81 prejetih sloganov. Ob takšnem navalu sta imeli ekipi pri izbiri najboljšega slogana kar zahtevno nalogo ...

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 61 - 80 od 258

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti