Kalejdoskop
Milka | sreda, 15 december 2010
Zakaj bi bil vedno BigBrother tisti, ki pravi: "I'm watching you!"? Zakaj enkrat ne bi zamenjali vlog in bi JAZ njemu rekla: "Ej, veliki bratec, pazi, gledam te!" Res sem naredila to in bratcu bi po tej izkušnji lahko rekla: "Od blizu si mi še manj všeč."
 
Meta Žgur | ponedeljek, 13 december 2010
Oglašam se vam ponovno iz Kaunasa, ki je odet v belo snežno odejo. Sneg, lučke, vonj po kuhanem vinu in domačih rogljičkihustvarjajo pravo decembrsko pravljico in čeprav imamo premrzle noge in roke, znosa pa nam teče, ne bi šli še radi na toplo v študentski dom, ker je zunaj preveč lepo. Uživamo na snegu in drsanju po pločnikih, in upamo, da se ne bomo polomili.
 
sv. Miklavž | nedelja, 05 december 2010

Dragi moji ljudje!

Tudi letos sem bil priden! Vse leto sem zavijal darilca, zapisoval vaša dobra dela, da jih bom lahko pokazal svetemu Petru, ko boste potrkali na njegova vrata (Ja, z zlato knjigo se angelčki ne mučijo le zaradi obdarovanja. ) in molil za vas. Zato verjamem, da mi boste z veseljem izpolnili želje.

 
Meta Žgur | torek, 16 november 2010

Mano batai buvo du.

Vienas dingo – nerandu.

Aš su vienu batuku

niekur eiti negaliu.

Dvi rankytes ieško bato,

dvi akytes ji pamato.

Aš apsiausiu batelius

ir keliausiu pas vaikus.

 
Klemen Čeligoj | četrtek, 11 november 2010
Nekega zgodnjenovembrskega dne sem šel v Ljubljani v trgovino in že po nekaj trenutkih presenečeno ugotovil, da se vse blešči zaradi srebrne, zlate in rdeče barve. Tu okraski, tam snežinke ter Miklavž in dimnik, skozi katerega leze Božiček...
 
Ekipa mladi.net | nedelja, 07 november 2010

"Tri stvari so težke: dobro izkoristiti čas, obrdržati skrivnost in trpeti krivico."  (Italijanska modrost)

Če se vam je morda zataknilo že pri prvi težki stvari in vam čas polzi med prsti, imamo za vas dober predlog: študentska skupina! Čas v družbi študentov sicer polzi bolj hitro, a je blagoslovljen. Morda vam obiskovanje ene od študentskih skupin pomaga tudi pri drugih življenjskih problemih :)

 
Primož Bevk | sreda, 03 november 2010
Dvajsetega oktobra, ob kar hladni in zgodnji pol osmi uri, smo se zbrali na bencinski postaji v Ravnah na Koroškem, kjer smo se vkrcali v kombi in se po postanku v Dravogradu, kjer smo pobrali še preostanek ekipe odpravili na pot. Tako se je začel naš misijonski teden namenjen zbiranju denarja za sirote v Albaniji.
 
Jasna, Ana, Maruša, Klemen | ponedeljek, 01 november 2010
»Danes v duhu gledamo tvoje sveto mesto, nebeški Jeruzalem, ki je naša domovina. Tam te obdajajo množice naših srečnih bratov in sester in te vse veke slavijo. Radujemo se poveličanja vseh svetih članov Cerkve in ob njihovem zgledu in priprošnji v veri potujemo obljubljeni sreči naproti.«
(praznični hvalospev)
 
Ekipa Stične | petek, 10 september 2010
3. del zgodbe o letošnjem geslu Festivala Stična mladih, ki pravi »Ozrl se je vame in me vzljubil«
Piše: Andreja Sajovic
 
Ekipa Stične | ponedeljek, 06 september 2010
2. del zgodbe o letošnjem geslu Festivala Stična mladih, ki pravi »Ozrl se je vame in me vzljubil«
Piše: Andreja Sajovic
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 Naprej > Konec >>

Rezultati 241 - 258 od 258

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti