Reportaže
Animatorka Stične mladih | nedelja, 19 september 2010
… je dopoldan na tiskovni konferenci rekel Marjan Turnšek, mariborski nadškof pomočnik.

Ne verjamete? No, tudi sama mu zjutraj, ko sem se kot del ekipe Stične mladih po zajtrku odpravljala v deževno jutro, tega ne bi verjela. Do trenutka, ko se je prostor začel polniti z mladimi. Še vedno ne verjamete? No, naj vam navedem par dejstev, ki to zagotovo potrjujejo.
 
Primož Bevk | Foto: Klemen Čeligoj | sobota, 18 september 2010
Tudi letos smo se mladi v Stični zbrali v kar lepem številu, ki pa je bilo zaradi slabega vremena in poplav po Sloveniji žal precej manjše kot pretekla leta. A nič zato, vzdušje zaradi tega ni niti najmanj trpelo, še več, bilo je naravnost BogaStično!
 
ZAO | četrtek, 09 september 2010
V soboto, 4. septembra 2010, je na Rakovniku v Ljubljani potekalo Jesensko srečanje animatorjev Oratorija, ki ga je organiziralo Združenje animatorjev Oratorija. Zbralo se je več kot 300 mladih animatorjev, ki so prišli, da bi se srečali med seboj, strnili vtise o dogajanju na župnijskih oratorijih in drug drugemu predstavili svoje delo. Tako so na simbolen način zaključil letošnji Oratorij, ki je imel naslov »Pazi čas!«
 
Kristina Krašna | torek, 15 junij 2010
»Kaj sploh je Slovenski evharistični kongres?« so me mnogi spraševali še preden se je dogodek izvršil. »Hmm …« sem poskušala najti besede, s katerimi bi opisala to, za kar še sama nisem točno vedela, kaj naj si pravzaprav predstavljam. Ker pa me je zanimalo, kako takšen dogodek izgleda, in sem si želela spremljati dogajanje na samem licu mesta, sem se udeležila enega bolje obiskanih dogodkov Slovenije.
 
Mladinski ceh | ponedeljek, 26 april 2010
Mladinski ceh je 22. aprila pripravil gala ples z The Last Minute Orchestar. Poglejte si slike.
 
Matjaž Knez | Foto: Oratorij Slovenije | četrtek, 25 marec 2010
Mesec marec v Cerkvi na slovenskem že nekaj let zapovrstjo zaznamujejo tudi Pomladanska srečanja animatorjev Oratorija. Letos so potekala tri vikende zaporedoma in sicer v Novem mestu (7.3.), Vipavskem Križu (13.3.), Veržeju (14.3.), v Ljubljani na Rakovniku (20.3.) in v Celju (21.3.). Namen teh srečanj je predstavitev letnih oratorijskih gradiv, povezovanje med animatorji iz različnih krajev ter poglabljanje pomembnih in aktualnih vidikov oratorija.
 
Marko Košnik | Foto: SMP | četrtek, 25 marec 2010
Vsakoletne Postne duhovne vaje, ki so namenjene dijakom in študentom, so letos bile na štirih krajih: Cerknica, Bled, Veržej in Pohorje. Letaki z besedo UP in puščico navzgor so na domiseln način nakazovali, da je osrednja tema upanje. Še bolj jasen je bil podnaslov: »Moje Upanje živi!«.
 
Mladinski ceh | četrtek, 18 februar 2010

Pustne maske so ponovno zasedle parket Antonovega doma na Viču. Sprejemal jih je prijazen angelček in vsako masko posebej razveselil s šcepcem zlatega prahu.

 
Rafaelova družba | sreda, 20 januar 2010
Višarski dnevi so med božičem in novim letom prvič izkusili svojo zimsko različico –  in za sabo imajo krasno izkušnjo! Nabrani smo bili z vseh koncev Evrope, z različnimi izkušnjami tujine. Nekdo rojen v Angliji, drugi študijsko v tujini, tretji so tam na delu, spet drugi se s Slovenci zunaj države ukvarjajo znanstveno, nekateri imajo zunaj tesne sorodstvene ali prijateljske vezi, nekatere pa je v mlado višarsko druščino privedla preprosto zvedavost: kako neki živijo moji bratje po svetu.
 
Tilen Prinčič | Foto: arhiv DP VZD | sobota, 02 januar 2010
Prostovoljci Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote smo tudi letos skupaj z brezdomci silvestrovali v Vincencijevem domu - na Taboru v Ljubljani. S pripravami na silvestrovanje smo začeli mesec prej. Pošiljali smo prošnje za donacije, zbirali nagrade za tombolo, dogovarjali, kdo bo za kaj odgovoren, izdelovali posebne zvezdice za dekoracijo dvorane, itd.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 61 - 80 od 247

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti