Reportaže
Monika | sreda, 07 september 2005
Letošnjega dvajsetega svetovnega dneva mladih, katerega geslo je bilo, ˝Prišli smo se mu poklonit˝, ki se je odvijal v Nemčiji se je udeležilo nekaj več kot 600 mladih iz vse Slovenije. Velika večina slovenske mladine se je na romanje prijavila pri skupnosti katoliške mladine, trije avtobusi pa so potovali s skupnostjo Emanuel. Poleg običajnih romarjev je bilo med Slovenci tudi kar nekaj prostovoljcev.
 
Darja | sreda, 07 september 2005

{mosimage}Vsako leto se več kot 1000 mladih iz cele Slovenije zvrsti na zimskih, pomladnih in poletnih duhovnih vajah v Želimljah. Mladi pod vodstvom Petra Pučnika skozi molitev in zabavo spoznavamo svoj notranji jaz ter se skupaj veselimo mladosti.

 
Peter | sreda, 07 september 2005

{mosimage}Že v začetku avgusta, 1. – 6., je bil v hercegovskem mestecu mladinski duhovni festival, ki je vabil v Božjo bližino podobno kot nato Kölnski svetovni dan mladih. Primerjava med obema prireditvama pa je seveda možna le na duhovnem področju.

 
Maja, Matej | sreda, 07 september 2005
Poleti pri nas poteka nenavadno veliko število duhovnih vaj. Uskovniški tedni so na primer znani že leta, za duhovne vaje v Homcu, pa je slišal malokdo. V ekipi smo se letos odločili, da predstavimo čimveč počitniških aktivnosti za mlade, ki v svojih programih niso pozabile prepotrebne duhovnosti. O Stržiških tednih sta nam svoje izkušnje posredovala Maja in Matej...
 
Katarina Anželj | ponedeljek, 05 september 2005

 {mosimage}Letošnje poletje je bilo zame nekaj posebnega. V začetku julija smo namreč za nekaj dni šli s patrom Petrom Lavrihom in s profesorjem Bogomirjem Troštom na romanje v Sveto deželo. Tja sem si že več let želela, vendar za to nekako ni bilo prave priložnosti.

 

 
Zagnana želva, Postojna1 | ponedeljek, 05 september 2005

{mosimage}10 skavtov s postojnskega stega se nas je  letošnje poletje podalo na potovalni tabor po Pohorju. Naša pot je bila sprva začrtana od Maribora do Slovenj Gradca, vendar smo jo kljub skrbnim pripravam pred taborom zaradi stranskih dejavnikov morali sproti prilagajati.

 
Jošt | ponedeljek, 05 september 2005

{mosimage}Še pred nekaj urami sem bil v družbi šestih mladincev in dveh sester usmiljenk na Homcu pri Slovenj Gradcu. Na hribu poleg cerkve stoji dom duhovnih vaj in tam smo preživeli tri dni v prijateljstvu, premišljevanju, petju, pogovorih in veselem druženju, da bi odkrili v čem je skrivnost blagoslova. No, natanko tak naslov se je pred nekaj meseci znašel v mojih rokah, ko sem pregledoval pošto. Z bratom sva na koncu le našla nekaj časa in se odločila, da se udeleživa duhovnih vaj, na katere sva bila povabljena.

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 Naprej > Konec >>

Rezultati 241 - 247 od 247

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti