Reportaže
mladi.net | sreda, 26 marec 2008

Si želiš izvedeti, kaj se dogaja v daljni Kitajski?

 

Če si radoveden/a in te vse to zanima, te vabimo na enkratno izkustvo.

 
p. Tomaž Mikuš DJ | četrtek, 20 marec 2008
V dneh pred veliko nočjo se je v Logarski dolini čas ustavil. Jezuit p. Tomaž Mikuš DJ, s. Štefka Logar in druge sestre iz Družine Kristusa Odrešenika so udeležence postnih duhovnih vaj popeljali v skrivnost velike noči. Udeleženci so sledili Kristusu preko njegovega trpljenja, smrti in vstajenja z obhajanjem pashalnega obreda, kontemplacijo Jezusovega trpljenja, premišljevanjem pred Kristusovim grobom ter obhajanjem velikonočne vigilije.
 
prostovoljka Urška | četrtek, 20 marec 2008
Ste vedeli, da dobiček od drog presega zaslužke naftne industrije? Da je delitev na mehke in trde droge že zdavnaj mimo? Da je med travo lahko primešano mleto steklo!!?
V okviru dneva prostovoljcev Društva Vincencijeve zveze dobrote smo 10. marca v Dnevnem centru za brezdomce organizirali predavanje o drogah.
 
Prostovoljci DVZD | nedelja, 24 februar 2008
Na Prešernov dan ali Slovenski kulturni praznik smo rostovoljci Društva Vincencijeve zveze dobrote pripravili delavnico z naslovom »Kako poznam svoj dom«. V dveh urah smo z okoli 25 brezdomci v štirih skupinah obravnavali 36 vprašanj.
 
Alexander Jerman | torek, 29 januar 2008
Po predavanju p. dr. Tadeja Strehovca in skupnemu pogovoru o kloniranju vemo, da kloniranje sploh ni smiselno! Pogovor je organizirala WYA Slovenija, gost pa nas je na kratko popeljal v svet bioetike, kjer so se pojavila najrzaličnejša vprašanja.
 
Laura Wachira, Kenija | petek, 25 januar 2008

Bi šel k maši s protestantom? Pa z evangeličanom? Skupino mormonov? Se ti sanja kdo so 'Prava Jezusova cerkev'?
Mladi pozivajo k molitvi in akciji za edinost kristjanov!

 
Sonček | četrtek, 24 januar 2008

Danes, 23.01., smo se vsi, ki smo v novoletnem času romali v Ženevo na 30. evropsko srečanje mladih, udeležili zahvalnega srečanja. Frančiškanska cerkev je bila, kakor vsako sredo, kadar se odvijajo študentske maše, zelo polna ... 

 
Janja Bernard, foto: Slavko | sreda, 16 januar 2008
 
Še vsa polna prazničnega vzdušja sem v soboto zjutraj stopila na avtobus, ki je imel na vetrobranskem steklu prilepljeno veliko sliko Marije, Kraljice Miru. Kljub zgodnjim jutranjim uram je po avtobusu vršalo veselo pogovarjanje, vzkliki ob srečanju s starimi znanci ter prijazni nasmehi ob spoznavanju novih ljudi.
 
Za Vincencijevo zvezo dobrote Ana Zavašnik | nedelja, 13 januar 2008
Če vprašate mene, je bilo leto 2007 za Društvo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote zelo uspešno leto. Pri tem mislim ljubljanski del društva, kjer se ukvarjamo z brezdomci. Kaj je najbolj pripomoglo k temu, težko rečem, ampak veliko je gotovo prineslo odprtje Dnevnega centra za brezdomce, ki se je sicer odprl že predlani. Vendar, najprej smo se morali udomačiti prostovoljci, predvsem pa so se morali udomačiti ...
 
Mateja Pišljar | nedelja, 13 januar 2008
Začelo se je. Pri meni s 15 minutno zamudo, ker sem pred tem korakala po hodnikih napačnega dijaškega doma. Mrzel januarski večer sem preživljala v družbi 30 dijakov v njihovem tedenskem bivališču v Mariboru. Na čelu kroga, v katerem smo sedeli, so bili trije moški. Bojan Kodelja, Zlatko Blažič in Andrej Fištravec. Bili so glavni gostje, ...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 141 - 160 od 247

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti