Reportaže
Matjaž Knez | ponedeljek, 08 september 2008
V soboto, 6. septembra 2008, je na Rakovniku v Ljubljani, v okviru jesenskega srečanja animatorjev, potekalo osrednje praznovanje 20-letnice projekta Oratorij.
 
MKn | Foto: Grega Valič | sobota, 30 avgust 2008
Salezijanska mladinska pastorala je, v sodelovanju z Društvom SKAM, ob začetku novega šolskega in veroučnega leta, v noči z 29. na 30. avgust, organizirala tradicionalno nočno romanje mladih na Kurešček. Odvijalo se je pod geslom »Prejeli boste moč, ko bo Sveti Duh prišel nad vas, in boste moje priče!« (Apd 1,8)
 
Jasna Žerjav | petek, 15 avgust 2008
Zopet sva tam, kjer se je najino potovanje začelo. Doma. V Sloveniji. Kilometre in kilometre stran od najine prejšne lokacije. Moj zadnji prispevek, da opišem še zadnja dva tedna najine poti.
 
Slavko Cinkelj | sobota, 02 avgust 2008
Norost ki deluje. Pod tem geslom se je (v nekoč) idilični (sedaj blatni) dolini med Turjakom in Želimljami zbralo okoli 3 500 slovenskih skavtov in skavtinj. Pridružili so se jim skavti iz zamejstva Trst 1 in 2 ter Gorice. Za nekaj dni (sobota in nedelja) je prišlo na 1. slovenski Jamboree tudi 25 skavtov iz Francije, ki imajo postavljen tabor v Mozirju.
 
Mateja Vidovič| Foto:Peter Repnik | torek, 29 julij 2008
Mladi iz mariborske metropolije že nekaj let ob zaključku šolskega, študijskega in veroučnega leta romamo na Ptujsko Goro k Mariji zavetnici s plaščem. Letošnje romanje je bilo v noči  24. na 25. junij 2008 in je potekalo pod naslovom POJDIMO SKUPAJ!
 
Jasna Žerjav | nedelja, 27 julij 2008
Hej hej!
Nazadnje, ko sem pisala, sem se poslavljala od Sydney-ja, danes pa je zadnji večer v Melbournu. Jutri z Majo letiva v Cairns, na sever, in prav obe komaj čakava toplejše okolje.
Drugače pa..
 
Jasna Žerjav | nedelja, 27 julij 2008
Tukaj v Avstraliji je mrzlo in že vec kot štiri ure je tema (trenutno je ura 9.30pm). Kar ne morem si predstavljati, da je nekaj kilometrov stran, zunaj na prostem, nekaj tisoč mladih (vsaj tako poročajo).
Torej, nazadnje sem vam pisala v sredo in tukaj je nadaljevanje...
 
Ana Krašna | četrtek, 17 julij 2008
Kaj se počne na morju? Plava, potaplja, sonči, druži ... Če pa si med ustvarjalci Mladi.net, se vse to združi z načrtovanjem. Verjemite, to ni slaba kombinacija. V takem okolju se ponavadi porodijo najboljše ideje – in teh smo v tem vikendu veliko potrebovali.
 
Jasna Žerjav | četrtek, 17 julij 2008
Zaželela vam bom kar dober većer, ker je tukaj že tema (ura je 7pm).
Nazadnje sem vam pisala, kaj sva z Majo doživeli v tukajšnji slovenski cerkvi, vendar vam nisem povedala, kaj vse sva te dneve še videli. Tako, da vam najprej podam kratko poročilo najine poti, potem pa  še nekaj o trenutnem dogajanju v Sydney-ju.
 
Jasna Žerjav | nedelja, 13 julij 2008
Tokrat vam vsem, ki berete tole poročilo najprej zaželim eno dobrodošlico v tukajšnjo slovensko cerkev. Popeljala vas bom namreč skozi svoje oči v dogodke, ki so mi zgodili v zadnjih dneh.
Tisti, ki ste že brali moje reportaže izpred prejšnjih dni, veste, da se trenutno nahajava z Majo pri očetevi teti in njenem možu v predmestju Sydney-ja.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 121 - 140 od 247

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti