Napovednik
ekipa za klepetalnico | petek, 19 avgust 2011

Sestra Andreja Godnič je ena tistih žensk, ki te očarajo z nasmehom in iskrivimi očmi. Je oseba, ki zna slediti svojim željam in pred tremi leti so se ji izpolnile sanje postati misijonarka v Latinski Ameriki.

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Stična mladih | sreda, 17 avgust 2011
Le še slab mesec nas loči od festivala Stična mladih, ki bo letos še posebej prazničen, saj se bomo mladi že tridesetič zbrali na samostanskem dvorišču v Stični. Ta posebna obletnica je še en dodaten razlog da se nam 17. septembra zagotovo pridružite, kajne? Da pa pričakovanje tega dogodka ne bo preveč stresno, vas vabimo, da z nami delite svoje spomine na pretekle festivale – pobrskajte po albumih in nam pošljite fotografije, če pa rajši brskate po svojem spominu, lahko z nami delite spomine na Stično mladih v obliki zapisov. Ni važno, če je bila to Stična leta 1981, kakšna vmes ali pa lanskoletna. Vsi vaši spomini so namreč dragoceni. Da bo spodbuda še večja, pa naj vam potihem prišepnemo, da na vas čakajo privlačne nagrade!
 
Prepih | nedelja, 10 julij 2011

Si že predstavljaš poletje?

Sonce, morje, vetrič in sebe, ki uživaš z Bogom in drugimi mladimi ob nadvse prijetnih dejavnostih?

 
ekipa za klepetalnico | sobota, 28 maj 2011

Lepo vabljeni na skoraj že junijsko klepetalnico, kjer bo z nami klepetal mag. Klemen Žumer. Klepet bo v ponedeljek, 30. maja, ob 20:00.

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Mojca Perat | četrtek, 19 maj 2011
Okrogla miza na temo Turčija: Sosed ali tujec? se bo odvijala v ponedeljek, 23. maja 2011 ob 11. uri v Galeriji Družina, na Krekovem trgu 1 v Ljubljani.
 
Mojca Perat | četrtek, 19 maj 2011
Primerno za voditelje skupin, trenerje, učitelje in izobraževalce! Spoznajte tehnike biografskega učenja kot so časovna premica, genogram, knjiga življenja, avtoportreti, osmrtnica. Spoznajte velike potenciale, ki jih biografsko učenje nudi voditeljem skupin!
 
Ekipa za klepetalnico | petek, 06 maj 2011

O tem, kakšen odgovor na spolnost danes ima Cerkev in še o čem, bo odgovarjala tokratna gostja s. Marjeta Pija Cevc, ki rada razmišlja in piše v luči teologije telesa. Klepetalnica bo v ponedeljek, 9. maja ob 20:00, na mladi.net.

Klikni tu za vstop v klepet!

 
Tadeja Mesojedec | ponedeljek, 18 april 2011
Pomladni čas pomeni tudi pričetek izvajanja oratorijskih usposabljanj, ki jih izvajata Oratorij Slovenija in Društvo mladinski ceh po župnijah po Sloveniji.
 
Ekipa za klepetalnico | četrtek, 07 april 2011

Se sprašujete o denarnih zadevah v povezavi s Cerkvijo? Potem je ponedeljek, 11.4. ob 19:30, pravi čas, da svoja vprašanja delite z nami.

Kliknite tukaj za vstop v klepet!

 
Prepih | ponedeljek, 21 marec 2011

Si že predstavljaš poletje?

Sonce, morje, vetrič in sebe, ki uživaš z Bogom in drugimi mladimi ob nadvse prijetnih dejavnostih?

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 81 - 100 od 389

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti