Napovednik
Franci Bačar, Mladinski ceh | ponedeljek, 27 februar 2012
inkubator.jpgMladi imamo pogum in sposobnost, da razmišljamo drugače od drugih.  Smo kreativni, domiselni in inovativni.  Na naših zelnikih zrastejo številne ideje, ki imajo velik  potencial, da spremenijo svet.  Imamo pa to težavo, da svoje idje  zaradi nezaupanja vase, premalo kapitala in včasih tudi znaja težko uresničimo. Na Mladinskem cehu zato pripravljamo Kamp socialnih inovacij.
 
ekipa za klepetalnico | sobota, 18 februar 2012

Marsikdo si želi spremeniti svet, a misli, da tega ni sposoben narediti. Mahatma Gandhi je rekel: "Bodi sam sprememba, ki si jo želiš v svetu." Petra Matos je ta sprememba. Kot predsednica društva Ekologi brez meja je ena izmed vodij projekta Očistimo Slovenijo.

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
mladi.net | ponedeljek, 13 februar 2012

Si želiš, da letošnji postni čas ne bi šel kar tako mimo tebe?

Bi rad kvalitetno preživel teh 40 dni? Mladi.net ti ponuja 40 priložnosti, da poživiš odnos do bližnjih, sebe in Boga.

 
Društvo mladinski ceh | četrtek, 09 februar 2012

 

Društvo mladinski ceh vabi na

Cehov cirkuški ples na pustni ponedeljek
ples v parih za dijake, študente in mlade po srcu

 
ŠD JFG | ponedeljek, 30 januar 2012
V Študentskem domu Janeza F. Gnidovca v Zavodu sv. Stanislava nudimo možnost bivanja v prijetnih apartmajih s kuhinjo in kopalnico. Poleg študijskega vzdušja je v našem domu veliko priložnosti za druženje in skupno ustvarjanje, debate z gosti, molitev in duhovna srečanja, rekreacijo in skupne večerje.
 
Šola Abram | ponedeljek, 30 januar 2012

Nič novega, aktualno pa vsak trenutek!

 

 
Ekipa za klepetalnico | petek, 27 januar 2012

Večini poznan kot radijski voditelj na Radiu Ognjišče, kjer je tudi urednik otroškega in mladinskega programa. Priljubljenost njegovega glasu je bila že večkrat potrjena z gongi popularnosti, nominacijo za Viktorja ter prepoznavnostjo tako med starejšimi, kot tudi med mlajšimi poslušalci širom Slovenije. Z besedo obogati marsikatero prireditev. Rad zapoje sam ali v duetu, le kdo se ne spomni tistega z Nuško Drašček, že vrsto let pa prepeva v vokalni skupini Krila. Kdaj posodi glas kateremu od risanih junakov pa tudi odrske deske mu niso tuje. V Poletnem Gledališču Studenec smo ga lahko spremljali v vlogi Martina Krpana, Bedanca, Azbada, zdravnika...

Klikni tukaj za vstop v klepet

 
ekipa za klepetalnico | petek, 16 december 2011

Ashok se je že v otroštvu zaradi očetove službe večkrat selil. Kljub temu pa je bila selitev pred dobrim letom nekaj posebnega, saj je takrat 19-letni Ashok iz Indije sam pripotoval v Ljubljano in tu – na drugem koncu sveta in v popolnoma drugačni kulturi – začel živeti in študirati. Trenutno obiskuje prvi letnik ekonomije. V Sloveniji mu je všeč, tako da namerava tu tudi zaključiti študij.

Klikni tukaj za vstop v klepet
 
Ob vsakoletnem dnevu za odpravo smrtne kazni, ki ga obeležujemo 30. novembra, bosta Skupnost sv. Egidija iz Trsta in Škofijska klasična gimnazija iz Ljubljane tudi letos organizirali dogodek, s katerim želijo prispevati k večji občutljivosti in prepoznavnosti teme smrtne kazni.
 
ekipa za klepetalnico | petek, 25 november 2011

Si kdaj pomislil/-a, da bi potoval/-a okrog sveta?
Da bi napisal/-a knjigo ali naredil/-a kaj, s čimer bi se vpisal/-a v Guinnessovo knjigo rekordov?
Tudi naša gostja ponedeljkove klepetalnice, Benka Pulko, je pomislila na to. A ni ostalo le pri tem. Leta 1997 se je odpravila z motorjem okrog sveta.
Vrnila se je čez 5 let, z več kot 180.000 prevoženimi kilometri, 75 prepotovanimi deželami, izkušnjami z vseh sedmih celin ter s štirimi zapisanimi dosežki v Guinnessovi knjigi rekordov.

Klikni tukaj za vstop v klepet

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 61 - 80 od 389

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti