Napovednik
ekipa za klepetalnico | nedelja, 04 november 2012
matevz_mehle.jpgBratu včasih reče babica v hecu: "Vidiš, če bi šel za župnika, bi te služba čakala!" Čeprav se temu vsi nasmehnemo, vendarle drži, da se čedalje manj mladih odloča za ta sveti poklic, vedno več župnij pa ostaja praznih.

 

 

 

 

 

 

 

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Socialna akademija | sreda, 24 oktober 2012

Sestavite svoj študijski program!

Začetek študija 25. 10. 2012

Interaktivna predavanja in treningi pod vodstvom strokovnjakov  na osnovi vrednot, temelječih na človekovem dostojanstvu in družbenem nauku cerkve. Izobražujemo za družbeno aktivne, razgledane in visoko profilirane posameznike.

Študij traja 160 ur. Modula Zgodovina Slovenije in Pravni in politični sistemi (skupaj 66 ur) sta obvezna, ostali so izbirni. Vsak udeleženec si sestavi svoj lastni študijski program.

Kotizacija. Prispevek za oba obvezna modula znaša 340 €. Prispevki za izbirne module pa so različni in se gibljejo med 0 in 210 € na modul.

 
Vabljeni (vabilo velja za študente) na novo izobraževanje za prostovoljce KPDVZ, ki spremljajo osebe v zaporu!

kpdvz.png
 
ekipa za klepetalnico | nedelja, 21 oktober 2012

Zbor sv. Nikolaja Litija. Poznano? Verjetno! A gotovo ne tako zelo, da jih ne bi imeli še česa vprašati.

Tisti, ki spremljate njihovo delo, ki bi se jim radi pridružili, ali pa jim le čestitali ob njihovih uspehih, vabljeni jutri, v ponedeljek, 22. 10. 2012, ob 20.00, v spletno klepetalnico na portalu www.mladi.net. Dobrodošli tudi vsi tisti ki bi radi vprašali kaj o zborovskem petju ali glasbi nasploh.

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
ekipa za klepetalnico | petek, 14 september 2012
Tudi letos bomo v klepetalnici na mladi.net delili vtise s festivala Stična mladih. Da bodo ti še sveži, te vabimo, da se nam v spletnem klepetu pridružiš že nekaj ur po koncu festivala, torej jutri ob 20.30 (ali malo kasneje). Člani programske ekipe Stične mladih pričakujejo tvoje vtise in doživetja, gotovo bodo veseli kakšne pohvale, pa tudi konstruktivnih kritik in predlogov za naprej se gotovo ne bodo branili.

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Socialna akademija in Jerneja T. | sreda, 12 september 2012
Socialna akademija skupaj z 41 partnerji pripravlja zelo zanimivo dogajanje in sicer četrti Socialni teden v Sloveniji. Začenjajo v ponedeljek, 17. septembra 2012 z uvodno okroglo mizo. V tednu od 17. do 22. septembra se bo po Sloveniji zvrstilo 37 dogodkov na temo Kdo daje, kdo prejema, potekali pa bodo v obliki predavanj, diskusij, okroglih miz, oddaj …
 
mladi.net | nedelja, 09 september 2012
 
mladi.net | četrtek, 07 junij 2012
Odlična družba! Lepo petje! Koncerti! Pevski vikendi! Medzborovsko sodelovanje! Turneje!
 
ŠD JFG | četrtek, 24 maj 2012

Živijo,

v torek 29.5. ste prav lepo vabljeni na Dobrodejni koncert!

Začetek: 20.00 (morda malce kasneje:)

Kraj: dvorana Zavoda sv. Stanislava

 
ekipa za klepetalnico | sobota, 12 maj 2012

Rok Mulec zna prisluhniti zvokom, zvoki pa prisluhnejo njemu. Prijateljuje s klavirskimi tipkami in kitaro, zvok pa popestri s petjem. Poje že napisane pesmi ali pa jih ustvari kar sam.

Rok je študent anglistike ter aktiven član Mladih za Kristusa. Njegov smisel za humor pa iz tebe spravi še tako zadržane zvoke smeha. Obvlada brailovo pisavo, belo palico in posebne zvijače orientacije. Priučiti se jih je moral zaradi slepote.

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 60 od 389

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti