Napovednik
Ines Č. in Ivana C. | sreda, 05 marec 2014
Si želiš zabave? Sprostitve? Dobre družbe? Želiš spoznati ekipo Mladi.net? Pridi na družabni večer v MIC.
 
ekipa za klepetalnico | sobota, 25 januar 2014
Mlada študentka iz okolice Ljubljane je v iskanju resnice, prejela zakramente krsta in birme na praznik Kristusa Kralja 2013. Zakaj se je tako odločila in ali se je v njenem življenju takrat kaj spremenilo, je pripravljena povedati v klepetalnici, ki bo potekala v ponedeljek, 27. 1., ob 20.uri. Lepo povabljeni!:)

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 

 
ekipa za klepetalnico | petek, 13 december 2013

V verjetno zadnji letošnji klepetalnici bomo gostili mlado, simpatično Ljubljančanko Andrejo, ki živi v bivanjski skupnosti in je zaposlena v varstveno-delovnem centru Sonček v Šiški.

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 

 
ekipa za klepetalnico | četrtek, 24 oktober 2013
strajnarjevi.jpg

Družina Strajnar je ena izmed tistih družin, ki jih po prvem srečanju želiš pogosteje videvati. Hana in Grega Strajnar, znan tudi kot Odkloplen Grega, sta s svojima malčkoma Evelin in Izakom z nami že praznovala 10-letnico delovanja mladi.net-a, kjer sta spregovorila o njihovem vsakdanu ter izzivih, ki jim jih prinaša zelo redka in težka bolezen njune hčerke.

 Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
ekipa za klepetalnico | ponedeljek, 16 september 2013
Tudi letos bo mladi.net na dan festivals Stična mladih (zvečer ob 20.30) v spletni klepetalnici gostili ustvarjalce Stične mladih. Ko prideš iz Stične, lahko torej na portalu mladi.net iz prve roke izveš, karkoli v zvezi s pravkar končanim festivalom. Ustvarjalce lahko vprašaš kaj o njihovem delu, o pripravah na Stično mladih, pa tudi o gostih, delavnicah, sveti maši … Gotovo bodo veseli tudi tvojih vtisov. Če pa te letos en bo v Stično, lahko v klepetalnici sporočiš, zakaj si se odločil, da ostaneš doma in od ustvarjalcev prejmeš komentar. Zato pridi, vprašaj in povej svoje mnenje o festivalu Stična mladih!

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
ekipa za klepetalnico | petek, 10 maj 2013

»Vse več diplomantov brez službe« (Večer)

»Mladi. Izobraženi in produktivni, a brez služb in socialne varnosti, večno na pogodbah in slabo plačani.« (Žurnal 24)

»Mladi brezposelni spet manj možnosti za zaposlitev« (Delo)

Takšnih novic je ogromno in nič čudnega ni, če se sprašujemo, ali je v tem času sploh možno, da komu uspe. Pa je! 22-letni Miha Lavtar je dokaz za to.

 

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Skupnost Emanuel | petek, 03 maj 2013
Zavrti se po poljsko, okusi poljsko, govori poljsko, začuti Poljsko in spoznaj, kaj ima Poljska skupnega z letošnjim SDM v Riu de Janeiru na Polskiej wieczorem (poljskem večeru). 
 
ekipa za klepetalnico | sobota, 20 april 2013
»Kul je bit poročen« pravita 20-letna Agata in 24-letni Gašper, ki sta se na skupno življenjsko pot podala lani poleti.

 

Klikni tukaj za vstop v klepet!

 
Socialna akademija | petek, 19 april 2013
Socialna akademija, študijski krožek Ženske, vabi na okroglo mizo Ženske in spolnost, ki bo 24. aprila ob 19.30 v Galeriji Družina na Krekovem trgu 1 v Ljubljani. Gostje okrogle mize bodo ...
 
mladi.net | torek, 26 marec 2013
Začenja se natečaj na temo "Življenje je lepo, ker ...". Preberi več, če te zanima, kako lahko sodeluješ in kakšno nagrado bo dobil zmagovalec.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 21 - 40 od 389

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti