Napovednik
Štefan Kržišnik | četrtek, 19 februar 2009
heartofeurope.jpgO spolnosti se danes zelo veliko govori, srečamo jo lahko na vsakem koraku. Sodobni svet se dobesedno vrti okrog nje. Pa vendar toliko ljudi danes v spolnosti namesto izkušnje sreče, povezanosti in ljubljenosti doživi samoto, ranjenost in neizpolnjenost.
 
Mojca Perat | sreda, 18 februar 2009

Metoda gledališke pedagogikeMetode gledališke pedagogike

Kako v skupinah mladih ali odraslih
spodbujati medkulturni dialog in aktivno državljanstvo? 

Gledališče zatiranih je sestavljeno iz različnih iger, tehnik in sprostitvenih vaj, preko katerih človek bolje spozna svoje telo, čutila ter se začne zavedati lastnih misli in dejanj. To ni navadno gledališče, ki smo ga navajeni gledati v posebnih dvoranah, ampak gledališče, ki se lahko dogaja kjerkoli. 

 
Novinarska ekipa dijakov Želimlje | torek, 10 februar 2009
Želimlje so edina salezijanska gimnazija v Sloveniji. Kar pomeni, da je katoliška. Kjer se vsaj trikrat na dan moli rožni venec, če kdo kakšno ušpiči, pa štiri ali pet, in vpišejo se lahko samo tisti, ki želijo postati nune ali duhovniki. Šala :):):)

 
Mojca Perat | petek, 06 februar 2009
help_bosnia.jpg

Sarajevo skozi oči umetnostne terapije

Predstavitev mednarodnega humanitarnega projekta umetnostnih terapij Sarajevo 2008

 

Narodni parki ZDA Potopisno predavanje Boštjana Zajca.

Ste ljubitelji narave? Vabljeni na popotovanje po ameriških narodnih parkih. 

 
Matjaž Knez | petek, 06 februar 2009
(Mla)dost 'mamNaslov: (MLA)DOST ‘MAM!
“Mladost je podobna gorčičnemu zrnu…” (prim. Mt 13,31)

Termini:
27.2-1.3.2009, Bled
6.-8. marec 2009, Veržej
13.-15. marec 2009, Cerknica
20.-22. marec 2009, Pohorje

 
Lucija Hrastar | sreda, 04 februar 2009

Kdo od vas je že slišal za Stično mladih – festival, ki se vsako leto odvija na 3. soboto v septembru? A jo kdo že pogreša?

Če hočeš videti Stično letos že pred 19.septembrom, lahko greš na obisk v cistercijanski samostan ali pa se priključiš ekipi animatorjev, tehnični ekipi ali ekipi uličnih animatorjev, kjer boš Stično ne samo videl/a, temveč tudi čutil/a in doživljal/a.

 
Mladinski ceh | ponedeljek, 02 februar 2009

Vabimo vas na

Cehov pustni ples

ponedeljek, 23. februar 2009
od 21.00 do 01.00

Pridite v maskah in dobili boste krof. Najboljše maske in najboljša skupinska maska bodo nagrajene.

Tema na forumu.

 
Matej Kržišnik | Jerica Koren | sreda, 14 januar 2009

LOGO_Veceri_DRG_net.jpgV četrtek 15. januarja bo v gradu na Rakovniku dogodek, ki ga ustvarijo koncert, skupna molitev in druženje. To bo 3. DRG večer. Tokratnega bo sooblikovala skupina kažiPot!. Lepo vabljeni v dvorano za cerkvijo Marije pomočnice ob 20-ih. Nekaj vtisov s prejšnjega DRG večera in utrinkov s svojega življenja pa nam je povedal takratni nastopajoči p. Janez Ferlež.

 

 
s. Metka | sobota, 10 januar 2009

Sveti PavelV letu apostola Pavla pokukajmo v zakladnico njegovih pisem, ki so najstarejši novozavezni zapisi o krščanstvu: o nauku in življenju prvih kristjanov.

Postopoma bomo odkrivali Pavla, raziskovali njegova pisma, primerjali njegove besede glede na določeno temo v različnih pismih, iskali njegove spodbude za pristno življenje po evangeliju. Vse to pa v sosledju, v kakršnem je Pavel pisal svoja pisma: od pozdrava preko jedra do blagoslova.

 
Matjaž Knez | torek, 06 januar 2009
logo-oratorij_RGB.jpgProjekt Oratorij objavlja »Natečaj za velike oratorijske igre« in glasbeni natečaj »Oratorijske pesmi«. Vsi, ki bi želeli sodelovati in s tem aktivno sooblikovati letošnji oratorij, na katerem bomo spremljali življenje sv. Frančiška Asiškega, vabljeni, da si podrobnosti preberete na spletni strani www.oratorij.net.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 181 - 200 od 389

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti