Napovednik
Ekipa za klepetalnico | četrtek, 15 april 2010

V aprilski klepetalnici bomo gostili gospoda Marjana Veternika, ki je znan predvsem po tem, da je uradni eksorcist mariborske metropolije.

Klikni za vstop v klepetalnico!

 
Jakob Merljak | sreda, 07 april 2010

Fotonatečaj pred Škofijskim dnevom mladih, ki bo v Tolminu 24.4.2010.

Vem, da rad/a fotografiraš, da si stalno na preži za tistim enkratnim in neponovljivim trenutkom, ki ga želiš ujeti  in ohraniti. Vem tudi, da si jih ujel/a že precej in da si na marsikaterega izmed njih upravičeno ponosen/na. Zato je tu prava stvar zate!

 
Mojca Perat | torek, 23 marec 2010
Se ti zdi, da nekako štrliš iz povprečja? Medtem ko se tvoji sovrstniki ukvarjajo predvsem sami s sabo, ti gledaš na stvari širše?  Te večkrat obhaja občutek, da je s tem svetom nekaj narobe, da marsikaj manjka in da bi bilo marsikaj lahko bolje. Premišljuješ, imaš idejo, ne veš pa, kako bi jo izvedel? Imaš občutek, da tvoje ideje o skupni družbeni prihodnosti ostajajo prezrte?
 
Mojca Perat | torek, 23 marec 2010
Potrebujemo znanje o komunikaciji, mejah, pravilih, hierarhiji in moči odnosa. Moč starševstva se skriva najprej v dobrem medsebojnem ljubezenskem odnosu, spoštovanju, razmejevanju med individualnimi in skupinskimi družinskimi potrebami. Ko se v tem podpremo, imamo res veliko možnosti, da ustvarimo zadovoljno družino v kateri se čutimo in ne živimo drug mimo drugega.
 
Ekipa za klepetalnico | petek, 05 marec 2010

Si tudi ti eden tistih, ki bodo jeseni zamenjali dijaško življenje za študentskega in je tvoja izbrana fakulteta preveč oddaljena, da bi živel doma?

Že veš, kje bo tvoje bivališče v času študija?

Klikni tukaj za vstop v klepetalnico!

 
Mojca Perat | četrtek, 04 marec 2010
Pot Svetega Jakoba je že  od srednjega veka dalje pot vere in upanja. Romanje je umetnostno - zgodovinsko in duhovno potovanje po Evropi, na katerega se odpravlja vse več pohodnikov in romarjev. O Svetem Jakobu, o nastanku svetišča in o romarski izkušnji nam bosta več povedala Katja in Marko.
 
Mojca Perat | četrtek, 04 marec 2010
"Težko je napovedati, kakšen bo svet čez nekaj desetletij, nekaj pa je zanesljivo: če ljudje v razvitih industrijskih deželah ne bodo temeljito spremenili svojega načina življenja in dela, svojih orodij, ustanov, meril in vrednot, potem se človeštvu slabo piše. Moralni relativizem, površinski intelektualizem, duhovna in bivanjsa praznina, nenasitno potrošništvo, bolestni individualizem, navidezna demokracija, primitivizacija življenja ..."
 
Matjaž Knez | torek, 02 marec 2010
Približujejo se Pomladanska srečanja animatorjev Oratorija, na katerih bodo predstavljena letošnja oratorijska gradiva, hkrati pa bomo poglobili pomembne in aktualne vidike oratorija, animatorji bodo dobili koristne informacije o vodenju oratorija. Na srečanjih bo mogoče kupiti oratorijska gradiva s popustom.
 
Skam | sreda, 17 februar 2010
Si osnovnošolec/ka po birmi in vstopaš na svojo pot animatorstva? Ali pa si že animator/ka in želiš v okviru dveh vikendov pridobiti nova znanja, ki ti bodo pomagala na animatorski poti? Potem kar nadaljuj z branjem, ker imamo nekaj zate.
 
ekipa koordinatorjev POTA 2010 | nedelja, 14 februar 2010
Že delaš načrte za letošnje poletje?
Si morda želiš nepozabne izkušnje srečanja z drugo kulturo, ljudmi, ...?
Ti je v izziv to narediti skupaj s skupino prostovoljcev?
Si želiš narediti nekaj lepega ne le zase, pač pa še za koga na tem našem planetu?
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 121 - 140 od 389

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti