Duhovno

nebo.jpg

Se ti postavljajo vprašanja o smislu življenja, iščeš svojo osebno poklicanost, se ti porajajo verski dvomi,... Želiš kaj spremeniti v odnosu do sebe, do drugih in do Boga? Si želiš poglobiti svoj odnos z Bogom, nekoliko urediti svoje življenje in živeti bolj v miru s seboj in z drugimi,... ?

  

Svetovalci: MLADI DUHOVNIKI

Peter Rožič DJ je diplomiran filozof in teolog. Študiral je v Ljubljani in Parizu, kjer se je med drugim usposabljal tudi za duhovno spremstvo in svetovanje. Sedaj je na doktorskem študiju političnih znanosti v ZDA.

Damjan Ristič DJ deluje na področju duhovnosti, duhovnega spremljanja in duhovnih vaj.Trenutno je na podiplomskem študiju biblične teologije in duhovnosti na Boston Collegeu v ZDA.

Primož Jakop DJ je teologijo in filozofijo študiral v Ljubljani in Parizu. Vmes je dve leti delal z otroki in mladostniki v Španiji, v Parizu pa je tri leta delal tudi s študenti. Od oktobra 2006 do 2011 je bil direktor MIC-a, vodja različnih programov za prostovoljce, delavnic za duhovno in osebnostno rast, sedaj pa je študijskem izpopolnjevanju v Franciji.

Primož Erjavec je duhovnik koprske škofije. Šest let je deloval kot kaplan, sedaj pa je na podiplomskem študiju katehetike in mladinske pastorale v Rimu.

Matej Pavlič je teolog in duhovnik ljubljanske nadškofije. Več let je deloval v pastorali in škofijski službi, trenutno je na študiju cerkvenega prava v Rimu.

Miran Žvanut DJ je študij filozofije in teologije opravil v Ljubljani in Dublinu na Irskem. Štiri leta je deloval kot kaplan v župniji Ljubljana Dravlje. Trenutno je na podiplomskem študiju duhovnosti na Berkeleyu v ZDA.<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 50 od 96

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti