prayer requests

Molimo za - dosedanji nameni

Vsak teden se v molitveni skupini Emanuel moli za namene izražene v prošnjah, enkrat mesečno pa so le-te darovane pri mašnem bogoslužju.

 

 

Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast."

...

Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen."

...

Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov."

...

Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve."

...

Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek."

...

PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012"

...

Združimo se v molitvi za šolske uspehe otrok/dijakov/študentov. Naj jim Dobri Bog poplača za ves trud."

...

Za blagoslov pri dokončanju študija."

...

Prosim za zdravje hčerke."

...

Prosim za molitev, da bom pogumno in odločno stopala po poti življenja. Hvala, Bog vas blagoslovi!"

...

Za zdravje moje sestrice!! Naj ji Gospod povrne zdravje"

...

Molimo, za razumne posameznike, voditelje vlad, posameznikov z oblastjo in s tem mirno in nenasilno rešitev migrantske problematike. Prav tako za mir v Evropi in vse žrtve zaradi posledic aktualnih nemirov po svetu."

...

Gospod! Ozravi moje rane, izkaži mi milost polnega in veselega življenja, ki ga bom sprejemala v vsem dobrem in slabem ter varuj mojega bodočega moža in njegove starše. Daj, da bo moja opora tvoja trdnost, moj ščit tvoja brezmejna ljubezen in da bodo moja dejanja kazala preko mene k tebi. Blagoslavljaj in vodi vse, kar nosim v srcu. Amen +++"

...

Hvala ti Jezus za novo življenje v tebi! \"Staro je prešlo, glej nastalo je novo!\" Hvala ti Jezus, ker si zvest svoji Besedi! Ker uslišiš vsakogar, ki kliče tvoje ime, tako kot piše v tvoji Besedi-Sv.pismu! \"Kdor bo klical moje ime, bo rešen!\" Hvala ti Jezus, ker kljub temu, da je veliko Tvoje Besede v svetu spremenjene, ti ostajaš isti. In tudi zagotavljaš, da bo Beseda ostala nespremenjena, dokler se vse ne izpolni. Hvala ti, ker si nam pokazal pot do Očeta Boga. Kljub zasmehovanju, preganjanju, lakoti ter mnogim drugim okoliščinam, si bil ves čas v odnosu z Očetom, bil poslušen, v zaupanju, v ljubezni do Njega. Bodimo taki tudi mi. Jezus je utrl pot, stopinje, po katerih naj hodimo. Bodimo pogumni, neustrašni, v trdnem odnosu z Njim, ki je večen. Z Njim, ki je vreden vse slave. Z Njim, ki nas ljubi. Tako močno, da je poslal svojega sina v smrt, da nas je odkupil iz oblasti teme. Zaradi greha, ki je prišel v človeštvo po Adamu. Zaradi enega človeka smo bili grešni vsi. Odtujeni od Očeta. On pa nas je imel že kot grešnike tako zelo rad, da nas je odkupil. Po svojem edinem simu Jezusu. Kličite Gospodovo ime, ker On usliši vsakogar! Berimo Božjo Besedo, berimo Novo zavezo, psalme, pregovore! Stare zaveze je konec, Jezus je prišel in nam pustil Novo zavezo. Nismo več pod zakonom greha! Ta nima več moči nad nami! Ker je Jezus prišel, da nas je odrešil! Bojujmo dober boj vere Zanj, pogumno pretecimo tek vere na zemlji! Tako kot piše, naše hiše so šotori na zemlji, čaka pa nas večnost, z Njim, ki je začetnik in dovršitelj, aleluja in vsa slava Njemu!!!!"

...

Prosim za molitev za novo življenje. Bog povrni"

...

Za pomoc v tezavah."

...

Gospod, prosim te za najin zakon. Da bi spet našla pot drug k drugemu, da bi znala reševati težave skupaj, da bi mož nehal bežati iz odnosa. Da bi našla moč za nov začetek, temelječ na spoštovanju, iskrenosti, prijaznosti, razumskemu odpovedovanju stvarem, ki naju fizično in časovno ločujejo.. Da bi znala hčeram biti prava starša. Hvala za vse, ki iskreno molijo za našo družino."

...

Prosim za molitev za naju dva in za najin odos...hvala."

...

Dragi Gospod, molimo prosim skupaj za mojega dobrega prijatelja in za njegovo družino in se zahvaljujmo za takšnega božjega poslanca - TAKŠNEGA - BOŽJEGA - kakršen je - ker VEM, da mi ga je Bog poslal na Pot; VSE MILOSTI, NAMENJENE zanj in njegovo družino - pa izročimo Bogu in v Naročje Božje in naše Matere Marije <3 NAJ BODO VSE DRUŽINE BLAGOSLOVLJENE +"

...

Prosim, molimo za moja dva dobra prijatelja in tesna sodelavca, da tako pripravimo Pot Gospodu, da bo lahko Vstopil tam kjer je potrebno. Božja volja naj se v vsem zgodi."

...

Da bi znala sprejeti tudi senčne plati življenja, poraze in padce. Da bi se znala pobrati in iz njih rasti."

...

Tu, kjer sem zaposlena, potrebujemo iskrene, dobre, resne in zanesljive ljudi, in takšne, ki so všeč Tvojemu srcu. Gospod, pošlji nam jih +"

...

Gospod, prosim Te moči za vsakdanje življenje."

...

Za vse bodoče mamice, da se ne bi bale sprejeti novega življenja, ki se v njih poraja, da ne bi rešitve iskale v splavu. Za uspeh letošnje postne akcije 40 dni ZA ŽIVLJENJE. :)"

...

Jezus, zdravitelj in učitelj, hvala ti za pot, po kateri me tvoj Duh nagovarja. Pomagaj mi, da bom za ljudi, ki jih vsak dan srečujem, postala tvoj glas, tvoje roke in tvoj dotik."

...

Prosim za hčer, ki je pred izbiro poklica. Gospod, bodi z njo, da te bo v življenju mogla slaviti tudi tako, da bo razvijala podarjene ji talente.... Predvsem pa, da bi se sprejela v tem, da nihče ni popoln, in dovolila ljudem, ki so ji pripravljeni stati ob strani, da so ji v oporo... Marija, mogočna priprošnjica, prosi za nas!"

...

Prosim te, odpusti mi in mi pokaži, če sem v zmoti in na napačni poti."

...

Dragi Jezus, Ti vse veš. Veš, da moja prijateljica potrebuje molitev, in mi molimo, da se izpolni Božja volja. Prosimo Te, usliši nas."

...

Jezus, Marija in Jožef prosim vas, sveta Družina, da bi res delala tisto, kar je Božja volja zame, trenutno in najpomebnejše - študij."

...

Dragi Bog in MaTI Marija, prosim te za mojega fanta, da ozdravi, da bo lahko delal spet dobra dela in bil zgled, še boljši, kot je bil do sedaj. Naj se mu zaceli telo in duša .. Prosim te, Marija, blagoslovi ga in ga priporoči Bogu!"

...

Dobri, Večni Bog, HVALA TI za vse milosti podarjene ob tako zelo pomembnem uspešno opravljenem izpitu in za ljudi v molitveni verigi in nenazadnje za izpraševalca in izpitno komisijo. SLAVA VEČNEMU BOGU ZA VODSTVO IN MATERI MARIJI ZA VARSTVO POVSOD."

...

Prosimo za študentko T., da bi ji Gospod podaril Svetega Duha, da bi znala Živeti. Naj občuti, da jo imaš ti Jezus neizmerno rad. Prosimo za vse mlade, da bi se odzvali vabilu in sledili Jezusu."

...

Gospod. Prosim pomagaj mi, da pustim preteklost za sabo in zaživim na novo. Ne morem več."

...

Gospod. Prosim pomagaj mi, da pustim preteklost za sabo in zaživim na novo. Ne morem več."

...

Hvala ti, Gospod, da lahko vedno znova vstanem, hodim in te slavim!"

...

Prosim Te, Gospod, za mir na svetu in mir v nas samih. Toliko groženj se danes pojavlja in nam jemlje upanja. Ti si naš resnični mir, varuj nas in nam dajaj moči, ko bo težko!"

...

Hvala Ti, Gospod, za Tvojo neskončno ljubezen in potrpežljivost."

...

Hvala ti, Gospod, za tvojo pravičnost!"

...

Gospod, vstopi, prosim Te, v konkretno situacijo, ki se dogaja, tukaj in zdaj, pred mojimi očmi. Naj se zgodi Tvoja volja."

...

Gospod moj, prosim Te, pomagaj mi graditi prijateljstvo z osebo, ki mi pomeni zelo veliko. Prosim za Tvoj blagoslov."

...

Gospod, daj, da začutimo, kako pomembno je, da ne sodimo nikogar in ničesar predčasno, dokler ne prideš ti. Bodi življenje našega življenja, naš vogelni kamen, da bomo v vsakem človeku prepoznavali tvoje obličje."

...

Gospod, pomagaj nam zdržati v bolečini, ki jo prinašajo neizpolnjena hrepenenja in vztrajati v iskanju tistega, kar nas bo resnično izpolnilo!"

...

Gospod, prosim Te, da mi modrosti in moči za pravo odločitev. Hvaljen Jezus."

...

Bog, daj nam milosti, da bomo odprti za delovanje moči Svetega Duha in bomo zmogli iti preko sebe do sočloveka in Tebe!"

...

Prosim za veselje do življenja, mir v srcu in ljubezen."

...

Daj, Gospod prosim Te, dovolj energije moči in poguma pri opravljanju težkega izpita, v četrtek, osebi, ki zelo trpi. Naj se zgodi Božja volja."

...

Gospod, kaži nam pravo smer, hodi pred nami, po poti ljubezni do bližnjega in v odnose, da bodo polni zdrave skrbi za drugega!"

...

Prosim za molitev zame in zanj... in najin odnos. Res vam hvala."

...

Gospod pomnoži nam vero in nauči nas ljubiti, da bomo vredni tvojega imena."

...

Gospod, prosim te, pošlji Svetega Duha, duha modrosti, duha razumnosti, da bi napisala ustrezno in pravočasno svoj del seminarske naloge."

...

Gospod, nahajam se pred razpotjem v svojem življenju. Nudi mi oporo pri iskanju prave poti."

...

Vsemogočni, usmiljeni Gospod, hvala Ti za vse preizkušnje, ki nam jih pošiljaš, da nas utrdijo v veri in upanju..."

...

Oprosti, Gospod, da ti nisem vedno rekla hvala z besedo in v dejanju!"

...

Odpri mi oči, Gospod! Naj uzrem življenje!"

...

Gospod daj da najdem prevoz na Stično mladih."

...

Hvaležna Vam za molitev, Bogu in Mariji pa za uslišano prošnjo, da sem naredila potrebne izpite in se lahko vpišem v višnji letnik študija. Prosim še naprej molite z menoj za blagoslov mojega študija in življenja ter da bi spoznala fanta, ki bo poslal moj mož."

...

Gospod bodi z menoj in daj, da bom s Teboj! Vedno, le s Teboj, Gospod!"

...

Dragi Bog, prosim te pokaži moji punci, da si ti edina prava pot, resnica in življenje."

...

Gospod, moje srce hrepeni po ljubezni in odnosu. Prosim pripelji v moje življenje fanta, ki me bo ljubil in spoštoval in bo nekoč moj mož."

...

Dragi Jezus! Prosim pomagaj mi, da se izvlečem iz depresije in strahov in pokaži mi pot naprej.Obvaruj me pred pastmi hudobca in daj mi svojo rešitev.Ne zmorem več.Usmili se me."

...

Dobri Bog, uči me umirati grehu in lastni samozadostnosti ter stopati za Teboj po ozki in strmi poti življenja."

...

Hvala ti Gospod, ker si vedno z mano in mi pomagaš na poti skozi življenje!"

...

Gospod hvala ti, da te smem slaviti in te moliti!"

...

Gospod, daj mi modro srce, ki bo znalo biti pravično in bo hotelo biti dobro."

...

Za moč in vztrajnost pri študiju."

...

Prosim , da bi se v novem šolskem letu lažje učil in bi našel mir v sebi."

...

V stiski prosim za molitev. Iskrena hvala."

...

Jezus daj moči, da premagamo trpljenje in preizkušnje. Da se ne bomo ustrašili, ampak se vedno pogumno oklenili križa kakor ti. Zgodi se Tvoja volja!"

...

Za vse iraške kristjane in tiste, ki so zadnje dni zaradi svoje vere preganjani. Naj jim Gospod da moči in jim pomaga in naj se že ustavi ta krvava morija! Podprimo jih z molitvijo..."

...

Gospod, vem da nisem najbolj vzorna Kristjanka, vem, da rada spregledam tvoje dobre nauke, pa vseeno te prosim, da mi pokažeš pot iz teh težkih časov, kajti ne želim svojo dušo otežiti za zelo veliki greh. Prosim te, da paziš na mojega prijatelja in duhovnega brata Dominika, ki se sooča z mnogimi preiskušnjami, čeprav je frančiškan, vendar le njegova dobrota in vera sta mi sidro, ki me držita privezano v tem svetu. Dragi Bog, vem da so moje prošnje velike, pa vendar verjamem v tvojo vsemogočnost in odpuščanje. Hvala ti za vse dobro in vse ljudi, ki si mi jih poslal na pot, da me usmerijo in vrnejo na pot, ko mi zmanjka smeri."

...

Gospod, prosim te, da bi R. spoznal, kako zelo ga ljubim, in da bi se najini življenjski poti za vedno združili pred oltarjem."

...

Prosim Te za moč in vztrajnost pri učenju. Gospod, naj kljub lastnim željam zmorem videti Tvojo voljo. Če je taka Tvoja volja, pošlji v moje življenje fanta, s katerim bi lahko vzpostavila iskren odnos."

...

Gospod prosim te za moč in vztrajnost pri učenju in da bi naredila še manjkajoče izpite in se vpisala v višji letnik. Prosim te tudi izpolni moja hrepenenja po odnosu, pošlji v moje življenje fanta, ki me bo spoštoval in ljubil. Hvala ti, moj Gospod."

...

Sem v hudi stiski. Prosim vas za molitev zame in zanj in najin odnos... Iskrena hvala."

...

Gospod, hvala, ker si vrgel name svoj plašč. Pomagaj mi, da bom izpolnila svoje poslanstvo in ljudi vodila k Tebi."

...

Gospod, prosim te za veselje, tisto preprosto in iskreno, ki preplavi srce in ga usposobi za čisto ljubezen. Daj, da bi znala pregnati žalost in obup, da bi vedno bolj postajala taka, kakršno me želiš ti."

...

Gospod, daj mi to milost, da bom vsakomur znala s Tvojo ljubeznijo povedati, da sem neskončno bogata in srečna, ker sem našla Tebe, in, hvala Ti za P. in K. šolo. To mi zadošča."

...

Daj mi, Gospod, zares iskati in izpolnjevati Tvojo voljo."

...

Gospod pomagaj mi, da kljub težki situaciji v sebi obdržim mir in veselje."

...

Very nice site!"

...

Very nice site! cheap goods http://opxyiea2.com/yoyaoyo/4.html"

...

Very nice site! cheap goods"

...

Very nice site!"

...

Very nice site! cheap goods http://ypxaieo2.com/ooovqoy/4.html"

...

Very nice site! cheap goods"

...

Molimo za vse, ki so jih prizadele poplave v BIH in Srbiji."

...

Prosim molite z menoj, da bi spoznala dobrega, poštenega in vernega fanta. Prosim tudi za blagoslov pri študiju."

...

Very nice site!"

...

Very nice site! cheap goods http://oieapxy2.com/tyaokt/4.html"

...

Very nice site! cheap goods"

...

Prosim za bodoče birmance, da bi si izbrali prave botre, ki bi jim bili pravi zgled in v oporo na poti življenja..."

...

Very nice site!"

...

Very nice site! cheap goods http://yieapxo2.com/qoqsro/4.html"

...

Very nice site! cheap goods"

...

Very nice site! cheap goods http://aixypeo2.com/ayaoka/4.html"

...

Very nice site! cheap goods"

...

Very nice site!"

...

Very nice site! cheap goods http://apeoixy2.com/tqsrov/4.html"

...

Very nice site! cheap goods"

...

Very nice site!"

...

Prayer Requests (1.1) © 2004 Gregg D. Kemp

+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti