Domov
Uredniška ekipa | petek, 20 avgust 2010
Na začetku julija smo vam kot možnost počitkovanja podali duhovne vaje, sedaj pa vam predstavljamo jezikovne tečaje v tujini (EILC). Če bi se radi naučili, kakšnega novega jezika ali pa samo izboljšali znanje določenega jezika, samo izberite državo, kjer ta jezik govorijo in preživite tam nekaj nepozabnih tednov.
 
Meta | petek, 09 julij 2010
»Kriza? Kriza vodi planet, ampak ti imaš izbiro! Cena človeške ledvice je okoli 70 tisoč evrov, kar je dovolj, da poplačaš dolgove, kredite in še več. Pomagaš si lahko kar sam, tako da prodaš ledvico. Pohiti!« vabi ruska stran, ki želi predvsem ozavestiti ljudi o ilegalnem početju(sellkidney.com).
 
Katarinca, Klara, Ema | petek, 25 junij 2010

 Dober teden dni po evharističnem kongresu še vedno odmeva nočno romanje mladih v Celje. Spodaj si lahko preberete vtise treh udeleženk.

 
Primož Bevk | sobota, 22 maj 2010
Gledam video posnetke, slike in berem novice iz različnih novičarskih portalov ter blogov in se še sam ne morem načuditi dogodkom iz tega tedna. Sredin dijaški in študentski protest je dodobra presenetil in vrgel iz tira slovensko javnost.
 
<< Začni < Nazaj 91 92 93 94 95 96 Naprej > Konec >>

Rezultati 856 - 859 od 859

+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti