Domov
ekipa za klepetalnico | ponedeljek, 27 oktober 2014
»Javnost bi morala še bolj pogosto poslušati o tem, da je pomembno skrbeti zase tudi na psihičnem, ne samo na fizičnem nivoju,« je bil del odgovora Neže Javornik, vodje projekta Kako si? 2014, na vprašanje o ozaveščenosti ljudi v Sloveniji o pomenu duševnega zdravja.
 
Mateja D. | torek, 06 januar 2015
Ko gledam in razmišljam o svetih treh kraljih, si kdaj mislim: »O, kaki norci.« Zapustili so svoj dom, družino in šli. Daleč. Za zvezdo. Vzeli so svoje zaklade, najdragocenejše, kar so imeli, da bi se poklonili nebogljenemu detetu. Le kaj jih je gnalo in le kaj so pričakovali, ko so hodili čez puščavo, da bi obiskali Kralja?
 
Agnes | ponedeljek, 19 januar 2015

Pogovarjamo se s sošolci, prijatelji, starši. Pogovarjamo se doma, na ulici, v trgovini ... Kdaj pa kdaj morda govorimo tudi sami s sabo. Kaj pa pogovarjanje v cerkvi? Verjetno boste rekli, da se to ne spodobi, jaz pa pravim, da s tem ni nič narobe. Pa s tem ne mislim na kakršno koli pogovarjanje, temveč na pogovor z Njim – z Bogom Očetom, Sinom in Svetim Duhom.

 
ekipa za klepetalnico | petek, 06 februar 2015
Pa smo končno dočakali našo prvo klepetalnico v tem letu. Vabimo vas, da v ponedeljek, 16. 2. 2014 ob 20:00 skupaj poklepetamo s Katarino Nzobandora, ženo in mami treh otrok ter enega angelčka. Pred štirimi leti se je začela ukvarjati s področjem splava in žalovanja ter s pomočjo staršem, ki se srečujejo z izgubo otroka. Ker se življenje, tako njegov nastanek kot konec, nujno veže tudi na spolnost, se je začela izobraževati tudi o pomenu moškosti, ženskosti, telesa, kot tudi o kontracepciji in naravnemu načrtovanju družine.
 
uredniška ekipa | torek, 01 december 2015

Začenjamo mesec priprav na božič, ki ga bo letos med drugim zaznamovala konferenca Združenih narodov o podnebnih spremembah. Ena od najmanjših težav, s katerimi se mora trenutno ubadati človeštvo, bi najbrž kdo rekel, vendar papež Frančišek odkimava in v svoji okrožnici o ekologiji razlaga, kako skrb za naš skupni dom zajema veliko več kot le okoljska prizadevanja za zmanjšanje izpustov toplogrednih plinov.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 82 - 90 od 859

+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti